2777
2789
عنوان

مرد عاشق

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 31 پست

با احترام به تمامی نظراتی مردی که میخاد مخ بزنه هم همه این کارها رو میکنه. خیلی توجه میکنه. همیشه دلش میخاد باهات باشه. دوست داره تو رو خوشحال کنه. برای کنارت بودن دنبال بهونس. وقتی نگاهت میکنه غرق میشه.

البته استارتر نگفته داره با اون مرد زندگی میکنه یا نه؟ یا فقط دوست هستند. چون قضیه خیلی میتونه متفاوت باشه.

قربونت برم عزیزم ممنونم بابت جمله قشنگی که بهم گفتی😍😍انشالله یه مردی بیاد تو زندگیت که تا ابد عاشق ...

ممنووون عزیز دلم از دعای قشنگت 💕

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مگه میشه نخواین با کسی که عاشقشین رابطه جنسی داشته باشین؟ جور در نمیاد خیلیولی اگه شما نخواین و اون ...

اگر اولویتت طرف مقابل باشه و اونو به خودت ارجح بدی بله. اولویت اول 99 درصد مردهای سالم توی رابطه نیاز جنسی هم هست. پس اگر اون اولویت اول رو بتونه در برابرش به خاطر تو مقاومت کنه خیلی مهمه.

سخت توضیه دادنش یجوری میشی همش فکرشی کسی دیگه مثل اون دوست نداری وهمش اسمش زیرلب تکرار میکنی بعضی وق ...

یعنی در واقع مثل پسر بچه ها میشین؟icon

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

اگر اولویتت طرف مقابل باشه و اونو به خودت ارجح بدی بله. اولویت اول 99 درصد مردهای سالم توی رابطه نیا ...

این باعث سرد شدن مرد از رابطه یا یکنواخت شدن رابطه نمیشه؟ در شرایطی که دو طرف به هر دلیلی نتونن ازدواج کنن منظورمه.

این باعث سرد شدن مرد از رابطه یا یکنواخت شدن رابطه نمیشه؟ در شرایطی که دو طرف به هر دلیلی نتونن ازدو ...

این برای تست اینه که متوجه بشی شما رو میخاد یا نه؟

به هر حال سوال شما این بود از کجا بفهمیم مردی عاشقمون هست یا نه؟ خب یکیش میتونه این باشه. چون خیلی برای یه مرد مهمه. بقیه ش دیگه با پول و زمان حل میشه. ولی این خواست درونیه هر مردی ه. اگه شما رو بخواد در برابرش مقاومت میکنه.

این یکی از روش هاشه. البته که باید مطمئن باشی که با کسی دیگه نیست. و یه اطمینان 95 % داشته باشی که شما رو میخاد حتما ولی دیگه میخوای صد در صد مطمئن بشی. خیلی احتمالات وجود داره. ممکنه اصلا خودش مشکل داشته باشه. و و و و

مردی که شما رو بخاد با صحبت کردن با شما هم لذت میبره و حس سردی رابطه پیدا نمیکنه.

این برای تست اینه که متوجه بشی شما رو میخاد یا نه؟به هر حال سوال شما این بود از کجا بفهمیم مردی عاشق ...

پس بنظر شما عدم رابطه جنسی تو طولانی مدت باعث سردی مرد نمیشه؟

این باعث سرد شدن مرد از رابطه یا یکنواخت شدن رابطه نمیشه؟ در شرایطی که دو طرف به هر دلیلی نتونن ازدو ...

بله منظورم عشق مثلا عاشق کسی بشی عشق واقعی نه هواوهوس تابهش نرسی بی قراری شاید کم خوابی وکم حوصله هم بشی

خیلی خوشحالم درسایتم وبرای همه آرزوی موفقیت میکنم

بله منظورم عشق مثلا عاشق کسی بشی عشق واقعی نه هواوهوس تابهش نرسی بی قراری شاید کم خوابی وکم حوصله هم ...

در مورد مسائل جنسی چطور حاضرین برای کسی که دوسش دارین صبر کنین ؟

بله مسایل جنسیم بحرحال وجود داره وجز نیاز هرکسی اما عاشق کسی باشی اورا بخاطر خودش میخای نه پول نه مقام وشهرت وچیزهای دیگه مخای مثال مثلا شیرین وفرهاد .بیژن ومنیژه و...

خیلی خوشحالم درسایتم وبرای همه آرزوی موفقیت میکنم

بله مسایل جنسیم بحرحال وجود داره وجز نیاز هرکسی اما عاشق کسی باشی اورا بخاطر خودش میخای نه پول نه مق ...

icon .

البته داستان با زندگی عادی فرق داره ها. اینا که توی داستانها اتفاق میافته همیشه توی داستانهاست.