2777
2789
عنوان

آزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 114 پست
سلام عزیزم  مرسی جای شما خالی  این قبل پختش بود بعد پخت حمله شد بهش امکان عکس انداختن ن ...

😂😂😂😂😂 نوش جان عزیز دلم ❤❤❤❤

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سپردم برام پیدا کنم خودم خستم😂😅ممنون عزیزم😘  سعی میکنم تا ماه بعد هر جور شده یه جایی رو پید ...

بیکاری خیلی بده آدم میپوکه

دور از جون شما

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
ازکی قهری واسه چی

از دیشب.

دلیل قهرم اینه که همش دارمی دعوا میکنیم بخاطر اشتباهاتش.

حالا دیگه گفتیم با هم حرف نزنیم تا شرایطش مناسب ازدواج باشه، بعد بحرفیم.

از وقتی عقد کردیم یه روز خوش و با خیال راحت نداشتم.

کادوهای عقدمو دادم بهش قرضاشو داد.

بعد همون موقع، تمام مدت داشته به هممون دروغ میگفته.

آخرش دیشب برگشت گفت اگه ازدواج نکرده بودم الان یه حور دیگه بودم و یه جا دیگه بودم و پیشرفت کرده بودم و اینا...

(البته قبلش ای گفت بجز اینکه الان تو رو دارم میگما...)

ولی من داغ کردم.

چون از نظر پولی و همه چیز، ازدواج خیلی واسش خوب بوده...

ولی حرف الکی میزد.

دیگه ابنجوری شد که کلی فحش و اینا دادم‌

بعدشم مامانم گفت حالا که دیکه اینجوری حرف زدی باهاش، بهتره سفت بگیری تا درست کنه کاراشو.

دیدم راست میگه.

ولی دارم دیوونه میشم از بی خبری

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
نمیدونم چرا وقتی میبینم یه زن دود میکشه فحشش میدم واقعا خجالت آوره .  متنفرم از دود

فحش نده، فحش بَده😅

من ماهی یه بار با اجازه بابام یه سیگار میزنم😅

طُلوعِ صادِقِ عُصیانِ مَن، بیداری ام باش✌💚
منم حس میکنم افسرده شدم

اگه اولشی برو دنبال درمانت..برو بیرون ورزش کن

به مرحله من برسی حتی یادت میره غذا بخوری

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

وااای دلم تنگ شده واسه سال ۹۳.  😕

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!

دلتون واسه چه سالی تنگ شده و چرا؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز