2777
2789
عنوان

همکلاسیم 😐

563 بازدید | 46 پست

امروز ورزش داشتیم بعد هوا خیلیییی گرم بود زنگ ورزش بعدش بارون اینا اومد سرد شد

ولی توی زنگ ورزش ما میگفتیم خیلیییی گرمه و این داستانا و مقنعه هامونو درآورده بودیم ، یه آقاهه هم اومده بود نمیدونم چیکار کنه تو مدرسه

بعد یه دختره تو کلاسمون هست محجبس و چادریه و کلا خیلی باحجابه و خیلیم دختر خوشگلیه و من حس خوبی میگرفتم ازش

برگشت گفت شما مقنعه سرتون نیست میگید انقدر گرمه من که مقنعه پوشیدم تازه طلق (تلق؟) روسری هم دارم بیشتر گرممه

من گفتم خب درش بیار ، گفت حتمااا مخصوصا الان که یه آقا تو مدرسس

گفتم خب چه ربطی داره

گفت برای تو و امثال تو شاید مهم نباشه اما برای من خیلی مهمه

منم گفتم اوکیه عزیزم فقط چون گرمت بود گفتم

بعد همون دختره نماینده کلاسه ، من بهش پیام دادم شمارمو دادم بیاره توی گروه ، الان پیام داده واقعا ازت توقع نداشتم بهم بی احترامی کنی چه رویی داری بهم پیام میدی باز 😐😂

الان من بهش بی احترامی کردممممم ؟ واقعا باید معذرت خواهی کنم ؟

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بگو مشکل تو نیس بزار اون اقاعه چشاشو ببنده ب ما چه

اصن آقاهه تو دسشویی بود به ما کاری نداشت

ولی من بهش توهین کردم مگه ؟😭🤣

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

بی احترامی نکردی بنظرم بحث معمولیه

مامانم میگه باید معذرت خواهی کنی ناراحت شده😐😂

براش بنویس فک کردی گوه کی هستی بعد برو بگو مدیر عصوت کنه تو گروه

😂😂😂

خیلی دختر خوبی به نظر میومد

اولش فک میکردم میتونم باهاش دوست بشم😐😂

ن بابا خودش بزرگ کرده قضیه رو😂

اصن بهش نمیخوردد😭😂

فردا محل ندم بهش نه ؟

مامانم میگه باید معذرت خواهی کنی ناراحت شده😐😂

بهش بگو من به کسی توهین یا بی احترامی نکردم نظر خودم رو گفتم بعدچون من باحجاب نیستم حواسم نبود که ی مرد هست و تو راحت نیستی

بهش بگو من به کسی توهین یا بی احترامی نکردم نظر خودم رو گفتم بعدچون من باحجاب نیستم حواسم نبود که ی ...

کاش میشد فحش بدم بهش😂😂

بهش بگو منظوری نداشتی تازه اول ساله دشمنی درست نشه واست تمرکزتو از روی درس میگیره

_دختر ایرونی بی رنگ و ریا یه فرشته از نسل اریا_خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن*_* [ فمینست | دختری از نسل کوروش] لطفا پیکمی ها_اقایون_کسایی که تفکر افراطی دارن_زن ستیزها_کسایی که برای خودشون ارزش قائل نیستن روی من ریپ نزنن.