2777
2789
عنوان

همکلاسیم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 46 پست
بهش بگو منظوری نداشتی تازه اول ساله دشمنی درست نشه واست تمرکزتو از روی درس میگیره

دختره خود درگیره اخه من مگه چی گفتم

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختره خود درگیره اخه من مگه چی گفتم

حرف تو بد نبوده مشکل از خودشه

_دختر ایرونی بی رنگ و ریا یه فرشته از نسل اریا_خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن*_* [ فمینست | دختری از نسل کوروش] لطفا پیکمی ها_اقایون_کسایی که تفکر افراطی دارن_زن ستیزها_کسایی که برای خودشون ارزش قائل نیستن روی من ریپ نزنن.

به نظرم اون به تو بی احترامی کرده چون نیش دار گفته( برای تو و امثال تو) مهم نیستتو کاملا معمولی و عا ...

برای من که مهم نبود تیکش اتفاقا همونجا هم میتونستم بد تخریبش کنم اما دیدم خب راست میگه دیگه برای ما مهم نیس 😭😂

مامانم گفت ازش معذرت خواهی کن

ولی من تو پیویش فرستادم خدا شفات بده 😭🤣

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

برای من که مهم نبود تیکش اتفاقا همونجا هم میتونستم بد تخریبش کنم اما دیدم خب راست میگه دیگه برای ما ...

نه بابا
اصلا معذرت خواهی نکن
چون طرف خوددرگیری داره...
باهاش رسمی حرف بزن در حد همون نماینده کلاس...

نه به نظرم لازم نیست عذرخواهی کنی اگه مکالمه تون همین بوده دقیقا

ولی در کل به نظرم سر این چیزا هیچوقت بحث نکنید ، کلا خودم چادری ام هروقت یکی بهم میگه با چادر خیلی گرمت میشه من میگم اره واقعا گرمم میشه.

و معمولا بحثی نمیکنم با دیگران، این جور بحثا فقط هر دو طرف رو دلخور میکنه و فایده ای نداره

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

نه به نظرم لازم نیست عذرخواهی کنی اگه مکالمه تون همین بوده دقیقاولی در کل به نظرم سر این چیزا هیچوقت ...

اون گفت شما سر لختید گرمتون نمیشه

یجوری که انگار ما مجبورش کردیم حجاب کنه

منم گفتم در بیار دیگه چمیدونستم باید پیش یه آقایی که میاد مدرسه هم باید حجاب کنه

تقصیر خودش بود

دقیقا عین مکالمه رو نوشتم 😭😂

اون گفت شما سر لختید گرمتون نمیشهیجوری که انگار ما مجبورش کردیم حجاب کنهمنم گفتم در بیار دیگه چمیدون ...

اره اینجا حق با توعه

کسی که حجابو انتخاب میکنه طبیعتا گرماشو هم باید پذیرفته باشه، یا نهایتا بگه خیلی گرمم هست لازم نبود بگه چون من چادر دارم بیشتر گرمم هس

ولی در کل این بحثا معمولا به نتیجه نمیرسه من جای تو بودم همون دفعه اول که گفت من چون چادر دارم بیشتر گرمم میشه یا جواب نمیدادم یا میگفتم هوا چقدر گرمه و بحثو عوض میکردم 😂 اگه جای اون بودم هم کلا اون جمله اولی رو نمیگفتم.

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

اینا رفتارشونم مثل مغزشون پوسیده و عقب افتادس 😂😂 نه بابا مگه دیوونه ایی میخوای عذرخواهی کنی ، به جهنم که ناراحت باشه من جات بودم فردا که میرفتم مدرسه اون مقنعه شو درمیاوردم میکردم تو حلقش 🤣🤣🤣

وطن برای ثروتمندان است و وطنپرستی برای فقرا ........... نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران

اره اینجا حق با توعهکسی که حجابو انتخاب میکنه طبیعتا گرماشو هم باید پذیرفته باشه، یا نهایتا بگه خیلی ...

آخه دیدم طفلکی خیلی گرمشه گفتم یخورده آزاد باشه

بخدا خیلی دوسش داشتما

دوس داشتم باهاش حتی دوست بشم با اینکه از طرز فکرش خوشم نمیاد

اما اینجوری رفتار کرد فهمیدم یکم خوددرگیری داره

اینا رفتارشونم مثل مغزشون پوسیده و عقب افتادس 😂😂 نه بابا مگه دیوونه ایی میخوای عذرخواهی کنی ، به ج ...

بهش گفتم خدا شفات بده

گفت حلالت نمیکنم واگذارت میکنم به خدا🤣🤣🤣🤣🤣