2777
2789
عنوان

ماجرای عروس

177 بازدید | 14 پست

چند روز پیش اومده خونمون که داداشت درآمد نداره مشتری نداره ما نمیرسونیم خورشت و اینا بخوریم یه گوشت چرخ کرده خریدم ۶ تومن غذای سردستی میخوریم اخلاق نداره داداشت بهم گیر میده که چرا لباست کوتاهه بعد چند وقت یه رستوران میریم زهرمارم میکنه و ... با اینکه داداش من از بچگی دلسوز ما بوده چند سال خرج خونواده گردنش بود.کلا چون بابام از کار افتادست هر کدوم چند سال خرج خونش کردیم که منیم نیس روی چشم ما جا دارن به وقتش اونا هم اندازه ی خودشون بودن دعاشون بدرقمون باشه.

حالا بعد از کلی ناله رفته تولد گرفته ۴۰،۵۰نفر رو دعوت کرده دیجی و مشروب و بزن و برقص . .هر غلطی می کنه که توی قاموس خانواده ی ما نمیگنجه به کنار.همونجوری که وقتی داداشم داره اینجوری خرج میکنه به نداریش اینجوری آبروش رو نبره.فک و فامیلشم دائما داداشم شام و ناهار میده ولی دو روز نداری رو طاقت نیاورد به همه گفته دستمون تنگه توی فامیل پر کرده.

شما باشید با این پدیده چه برخوردی می کنید؟

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بهش بگین الان دیگه یه نفره نمیشه زتدکی را جمع کن بهتره خودت هن بری سر کار تا برسونید و به نظرم اگه ولخرجی میکنه و میگه نداریم بهتون همون موقع بزن تورو بگو چه جوری ندارین ولی اینکارها را میکنین مدیریت بلد نیستی!

بهش بگین الان دیگه یه نفره نمیشه زتدکی را جمع کن بهتره خودت هن بری سر کار تا برسونید و به نظرم اگه و ...

حرف مفت میزنه داداشم خرج خودش رو که میده هیچ خرج فامیلا و پسرشم میده که ازشوهر قبلیشه

اگه بازم گفت بهش بگو : زندگی بهار و زمستون داره

نمیشه تا بهاره ، خوش خوشانت باشه و تا زمستون میشه اخم و تخم کنی

از بهارت کم کن برا زمستونت نگه دار

ای داس پیر زنگ زده عجوز، اکنون ز قتل عام گلستان، تورا چه سود؟🥀🕊