2777
2789

۳سال جون کندم کلی استرس روز کنکور داشتم کلی گریه کردم کلی توسل کردم کلی از خوابام زدم کلی تلاش کردم کلی از خوشیام زدم ولی روز کنکور ب خاطر استرس همه چیو خراب کردم نمیدونم شاید قسمت بوده و توی این ۴۴ روزی ک از کنکور گذشته بازم کلی افسردگی کشیدم و کلی استرس نتیج داشتم دیشب تا ساعت ۴ از استرس خوابم نبرد

منم خوابم نمیبرد میدونم چه حسی داری منم حس میکنم درصدام منفیه حتا با اینکه میگن نمرات نهایی همه بالا گرفتن من معدلم شد ۱۶ تجربیم کاش یچیز بیارم برم واقعا تحمل موندن پشت ندارم مخصوصا اگ قبول نشم زخم زبونایی ک میخام بشنوم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خوابم نمیبرد میدونم چه حسی داری منم حس میکنم درصدام منفیه حتا با اینکه میگن نمرات نهایی همه بالا ...

واقعا حرف مردم از همه چی بد تره

انشالله واقعا هر چی ک خیره برا هممون بشه

واقعا پشت موندن سخته

واقعا حرف مردم از همه چی بد تره انشالله واقعا هر چی ک خیره برا هممون بشه واقعا پشت موندن سخته

تو تخمین زدی؟ من تو قلم چی و هیوا تخمین میزنم چیز خوبی میدن بقیشون خیلی بالاتر میدن😭

تو تخمین زدی؟ من تو قلم چی و هیوا تخمین میزنم چیز خوبی میدن بقیشون خیلی بالاتر میدن😭

اره خیلی با هر سایتی تخمین زدم همشون چیزای متفاوت میگن نمیشه بهشون اعتماد کرد امروز دیگه نتیجه واقعی میاد

منم از استرس تا ساعت چهارصبح بیدار بودم مثل شما🥲

یک عمامه مشکی، یک چفیه و یک صندلی چوبی تمام تاج و تخت حاکم مسلمانی بود که با شیطان بزرگ جنگید و هرگز سر خم نکرد و تسلیم نشد و در نهایت به شهادت و افتخار و جاودانگی ابدی رسید🥲💔🇮🇷✨

بچها من میترسم 😂😂😂 اصلا به فامیل ک نمیدونم چی بگم به اونا میگفتم ک حتما پزشکی میارم و خودمم همین فکرم داشتم الان چی بگم 😂😂 نمرات نهاییمم ریاضی۱۹ فارسی هویت و دینی ۱۷ نیم زیست فیزیک و عربی۱۶ شیمی۱۴ زبان و سلامت۱۳

بچها من میترسم 😂😂😂 اصلا به فامیل ک نمیدونم چی بگم به اونا میگفتم ک حتما پزشکی میارم و خودمم همین ...

من هیچوقت نتونستم این ریسکو کنم ک بگم چی قبولم انشالله ک بیاری اگه هم نشد اشکال نداره حرف مردم مهم نی