2777
2789
عنوان

کودک یازده ماهه

78 بازدید | 14 پست

سلام دخترا.

بچم ۱۱ ماهشه سینه خیز میره و دست به بلندی میگیره پامیشه و چندبار هم محدود خودش مستقل از حالت دمر نشسته ولی خیلی کم بنظرتون مشکلیه؟کسی بود بچش نشینه زیاد خودش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین یه دکتری یه حرفی بهم زد خیلی جالب بود گفت بچه ها کتای نمیخونن که بخوان با چیزایی که اون تو نوشته بزرگ بشن هربچه ای روند رشد خودشو داره خیلی نگرانی ببرش دکتر و بعدش دیگه به حرف بقیه گوش نده.....

نه نرماله وزنش

نمیشه گفت غیرطبیعیه.یه دکتر ببر خیالت راحت شه.ولی بچه ها در کل متفاوتن.من دخترم ده ماهش بود تازه تازه میخوایت سینه خیز بره.نمیرفتا.میخواست بره😂مهمون بودیم جایی.بچش یک هفته از دختر من بزرگتر بود. پله ها رو بدو بدو میرفت میومد😂

ببین یه دکتری یه حرفی بهم زد خیلی جالب بود گفت بچه ها کتای نمیخونن که بخوان با چیزایی که اون تو نوشت ...

ماه قبل بردم گفت طوری نیست باید تعادلش بیشتر بشه ولی خب وقتی خودش میتونه بیاد بالا بشینه نمیدونم چرا نمیاد زیاد

ماه قبل بردم گفت طوری نیست باید تعادلش بیشتر بشه ولی خب وقتی خودش میتونه بیاد بالا بشینه نمیدونم چرا ...

به مرور درست میشه نگران نباش پسر منم ۱۰ ماه و نیمش هست اصلا سینه خیز نرفت چند وقت قلت زد و بعدش چهار دست و پا الانم بلند میشه و با دست گرفتن به جایی چند قدم میره یکی از فامیلامون یه هفته قبل من پسرش به دنیا اومد اون الان راه میره ولی دندون نداره به همین راحتی اصلا هم ناراحت نیستم. بچه خودتو با خودش بسنج نه با بچه دیگران

به مرور درست میشه نگران نباش پسر منم ۱۰ ماه و نیمش هست اصلا سینه خیز نرفت چند وقت قلت زد و بعدش چها ...

اره ببین میبینمش داره پیشرفت میکنه ولی این ک نمیخواد بشینه یکم ناراحتم شایدم خیلی حساس شدم

اره ببین میبینمش داره پیشرفت میکنه ولی این ک نمیخواد بشینه یکم ناراحتم شایدم خیلی حساس شدم

باهاش بازی های نشسته انجام بده بزار بهش خوش بگذره از این لحظاتت لذت ببر که برنمیگرده. ببین پسر من عادت داره قبل ظهر یکم بخوابه باید رو پا بخوابه همه میگن لوسش کردی ولی من عشق میکنم تو اون لحظات. حساس نباش