2777
2789
پرستاری صد در صد میارم . اما دلم با پزشکیه🥺

بابا مبارکهههههعهه

عالیه

من خیلی ذوق میکنم قبولیه یکیو میبینم

تو اگه پرستاری رو بیاری شرط میبندم بشینی بخونی پزشکی میاری

بازم خودت تصمیم بگیر دلبر

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

همون شب کنکور درصد گرفتم بار دوم بود که کنکور میدادم،رشته های تاپ تجربی میخواستم که نمیشه:(

ببخشید منم میخواستم بشینم پشت سال دوم یعنی چی؟ یعنی سال دوازدهم یه سال پشت امسال؟ خسته نشدید. امسال چی شد اونی که خواستید میشه؟ معدلنون چقدر شد

از آبان استارت زدم و تا قبل عید سه دور مرور کردمجز عربی که فقط تو اون نمره ام بد شد ۱۸/۵ شدم

اها یعنی همه درسا ۱۸ونیم شدید؟ بعد کلا ابان استارت کنکور زدید یا نهایی چقدر در روز درس خوندید پشت بودید؟ امسال اون چیزی که میخواید میارید؟

اها یعنی همه درسا ۱۸ونیم شدید؟ بعد کلا ابان استارت کنکور زدید یا نهایی چقدر در روز درس خوندید پشت بو ...

نه عزیزم گفتم عربیم ۱۸/۵ شد

هم نهایی هم کنکور از اواخر آبان استارت زدم

نتیجه ام توکل به خدا فردا میبینیم

نه عزیزم گفتم عربیم ۱۸/۵ شدهم نهایی هم کنکور از اواخر آبان استارت زدمنتیجه ام توکل به خدا فردا میبین ...

اهااا اخه ۱۸ونیم بد نیست که😑برای همی تعجب کردممم دختر😂یعنی بقیش بالا ۱۸ونیم شدی نه؟ بعد فرمول بیست اینا میخوندی؟

اهااا اخه ۱۸ونیم بد نیست که😑برای همی تعجب کردممم دختر😂یعنی بقیش بالا ۱۸ونیم شدی نه؟ بعد فرمول بیست ...

من امسال شاید مامایی علوم ازمایشگاهی بیارم ولی دلم با دبیری شیمی🥲که هم ادامه بدم استاد دانشگاه شم هم یه اموزشگاه کنکور بزنم. بنظرت ارزش پشت نشستن داره؟

وقت اذان بچه ها التماس دعا ... امیدوارم هممون فردا برگردیم این تاپیک و خبرهای خوب داشته باشیم ...

یا علی

بچه ها حضرت عباس رو واسطه قرار بدید و از خدا بخواهید به کسی نه نمیگه ...اون کفیل کربلاست ...

شب بر همگان خوش ...

نماز یادتون نره