nafasshohar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 915 عنوان قرص ال دی 1 بازدید | 5 پست سلام دوستان ، یه مسافرت یهویی برام پیش اومده ۵ روز مونده به پریودیم و امشب یه قرص ال دی خوردم به نظرتون تاثیر میزاره امروز | 01:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
imhanam عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 8669 منم نمیدونم شب عروسیم تاریخ پریودیمه باید چند روز قبلش قرص رو شروع کنم؟چون پریود شم خیلی اذیت میشم
nafasshohar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 915 منم نمیدونم شب عروسیم تاریخ پریودیمه باید چند روز قبلش قرص رو شروع کنم؟چون پریود شم خیلی اذیت میشم منم واسه عروسیم خورم ولی اونو بعداز پریودیم شروع کردم ولی این سری خیلی دیر شده نمیدونم اثرداره یانع
imhanam عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 8669 منم واسه عروسیم خورم ولی اونو بعداز پریودیم شروع کردم ولی این سری خیلی دیر شده نمیدونم اثرداره یانع متوجه نشدم عزیزم یعنی ماه قبلش بعد اینکه پریودی تون تموم شد شروع کردین به قرص خوردن تا ماه بعدش؟ چند روز خوردین
nafasshohar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 915 متوجه نشدم عزیزم یعنی ماه قبلش بعد اینکه پریودی تون تموم شد شروع کردین به قرص خوردن تا ماه بعدش؟ چند ... تقریبا ۱۵ روز قبلش شروع کردم