2777
2789
عنوان

دعا نویس

120 بازدید | 14 پست

دعا نویسم گفت رو دعایی که میخوای برای بازگشت معشوق بگیری قفل میزنم اونوقت طرفت پیشه دعا نویسم بره نمیفهمه براش دعا گرفتی راسته؟ تروخدا بیاید بگید کسایی که تجربه دارید و اینکه چجوریه؟

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

رو این دعاها موکل میاد در واقع همون جن و تو حصار طلسم گیر میوفته. یه زمانی این طلسم باطل بشه که صددرصد میشه پوستتو میکنه. بمیره یا ناقص بشه هم پوستتو میکنن خانوادش. و نمیفهمی از کجا داری میخوری

اگه دوست نداشته باشه و عاشق بشه یا تمایل پیدا کنه یهو بهت شک میکنه در کل دعانویس از هز هزار تا یکیش ...

ایکاش همون یکی هم کارش درست نبود. کار درستا بدتر از بقیه ملتو به خاک سیاه مینشونن

جادو جنبل گناه کبیره ست از دم شیطانیه. جدیدا مد شده هرکی از راه میرسه میگه موکل رحمانی دارم و سیدم و فلان در حالی که موجودات نورانی عمرا تو سرنوشت کسی دخالت نمیکنن اینا موکلین سفلی و کافر و... هستن موجودات تاریکین

ایکاش همون یکی هم کارش درست نبود. کار درستا بدتر از بقیه ملتو به خاک سیاه مینشوننجادو جنبل گناه کبیر ...

درست میگی عزیزم

اما موکل به خدمت گرفتنش سخته و هم یه سری مراقبه ها باید انجام بدن و در ازای خدمات بدن به جن یا موکل

و آیا کسی که واقعا داشته باشه همچین چیزی بد قیمتای یک الی دو ملیون تومنی کار میکنه ؟خیر پس اکثرا دروغ گوان

اگه دوست نداشته باشه و عاشق بشه یا تمایل پیدا کنه یهو بهت شک میکنه در کل دعانویس از هز هزار تا یکیش ...

از اینکه دوسم داره مطمئنم ولی خسته شده و پسر خوبی ام هست میگه دیگه برنمیگردم خیلی ام مطمئن میگه بعده چند سالم اولین بارشه البته یجاام سرکتاب باز کردم میگفت دعا طلسم روشه که جداتون کنه