ببین من از مجردی تا دو سه ماه پریود نمیشدم برام عادی شده بود دکتر هم میگفت کیسته تنبلیه فلانه قرص مینوشت حالت تهوع میگرفتم نمیخوردم منتظر میشدم طبیعی پریود شم
البته علائم و شرایط برا هر کس فرق داره نمیخوام امید واهی بدم خدایی نکرده بعدا ناامید شب ایشالا که با خبر خوب بیای😍
بعد ازدواج هم یکی دوبار اینجوری شد منفی دراومد اینبار هم سر موعد پریودیم لکه بینی و حساسیت سینه ها و درد کمر خیلی مختصر داشتم ولی حالا تهوع و هوس غذایی اصلاااا بخاطر همین فکرم رفت باز سمت کیست و تنبلی. هروقتم موعدم میگذشت شکمم باد میکرد بیحال میشدم دقیقا مثل این بار دیگه دیدم شوهرمم صداش دراومده میگه یه دکتر برو اگه مشکلی داری درمان کن تا کی میخوای پشت گوش بندازی خدایی نکرده فیبروم و عفونت میگیری اصلا بفکر سلامتیت نیستی بعد رفتم دکتر گفت لکه بینیت ممکنه بخاطر لانه گزینی باشه نه پریودی اول آزمایش بده اگه باردار نبودی یا تو سونو چیزی نشون داد برات دارو مینویسم منم رفتم آزمایش و سونو هردو بارداری رو تایید کردن گفتن ۸ هفتست و ضربان قلب نرمال و کیسه و زرده و قطب جنینی هم تشکیل شده اوووو خوداااا ۲ سانت بود بچممممم🥺😍😍
هفته دیگه هم آزمایش غربالگری و سونوی ان تی دارم دعا کنید یکم نگرانی و دلشوره دارم