2777
2789
عنوان

خانواده پدری

47 بازدید | 5 پست

بعد از فوت پدربزرگم ،مادربزرگم هم سکته کرد و الان به سختی راه میره،کارهای شخصیشو هم نمیتونه انجام بده،پوشک میشه و عمه ام انجام میده...منت همه این کارا رو میزاره رو سر بابا و عموم...میگه هر چقدر که سهم الارث من میشه باید بدید مال خودمه،خرج خونه و مادرتون هم باید بدید این درحالیه که مادربزرگم خودش زمین داره و کار میشه روی زمینهاش و بعد از کشت هر محصول بهش پولش داده میشه...یعنی پول اون هم گرفته میشه خرج میکنه و باز توقع از بابام و عموم داره(خصوصا بابام چون بزرگتره)...حتی عموم و بابام از یه مقدار سهم الارث خودشون گذشتن و به حساب بانکی باز کردن هر چقدر پول بابا بزرگم تو حسابش داشت برداشتن و ریختن به حساب عمه ام کم دیگه خرج خونه و دکتر مادر بزرگم و...به خودش باشه اما بازم اذیت میکنه....انگار بالای من میخواد حق اون بخوره با اینکه کلی هواش رو داره....امشب به بابام گفتم بریم پارک سرکوچه شام بیرون بخوریم بیاییم گفت باید دل خوش داشته باشی بری بیرون بشینی من همش باید حواسم به خرج و مخارج بقیه باشه....خیلی دارم غصه میخورم براش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب نوبتی نگهداری کنید

نه خب وظیفه مادر من یا زنعموم نیست که

اونا وظیفه دارم از مادر خودشون نگهداری کنن

با اینکه کلی هم هوای مادربزرگم دارن

عمو و بابام هم اصلا کم نمیزارن تا جایی میتونم کمک میدن

در کل مادربزرگم خودش هیچ جا نمیره فقط میگه خونه خودم

تازه خونه هم زده شده به اسم عمه ام

توقع زیادی داره عمه.ام

نمیزارن پرستار هم بگیریم

میگه شما از سهم الارث تون بگذرید بدید به من چون از مادر مراقبت میکنم، من سهم خودم هم بر میدارم

خرجی و دوا درمون خونه هم با خودتون

مثلا الان میگه یخچالمون خراب شده باید بخرید برام

حاضر نیست از پول خودش یا پولی که بابام و عموم زدن براش که از سودش خرج کنه بده،میگه بابا و عموم باید بدن وظیفشونه

خب...بخدا ما جرات نمیکنیم واسه خونه خودمون یه چیز جدید بخریم سریع میگه منم میخوام

کاش براش پرستار بگیرن

خونه پدربزرگم هم به نام عمه ام شده

نمیزاره براش پرستار هم بگیریم

در هر صورت میگه شما از حقتون بگذرید خرج ما کنید

سهم الارث خودم مال خودمه

بخدا مامانم گران نمیکنه برای خونه خودمون یه چیزی بخره

سریع میگه منم میخوام

خونه پدربزرگم هم به نام عمه ام شدهنمیزاره براش پرستار هم بگیریمدر هر صورت میگه شما از حقتون بگذرید خ ...

ای بابا چقدر زور میگه. اگه پول انصافه بهش تدن مجبور میشه کوتاه بیاد بزاره پرستار بگیرید