2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته🥺

205 بازدید | 38 پست

وقتی اینجا همه میان از رلاشون میگن .... من اهل پ س ر بازی نبودمو خوشمم نمیاد ، ولی بشدت عاشق اون مدل دوستی ام که به ازدواج ختم بشه و توی خود دوستی هم پسر بشدت متعهد باشه بهم ......... من چی ؟ چطور به اینا عالم و ادم میان پیشنهاد میدن..

من بد نیستم....... نمیدونم چرااخه ..... خیلی غمگینم خستم از تنهایی بچه نیستمممممممم بریدم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 هیچکس بفکرم نیس . حتی خدا ..... توروخدا دعا کنید الساعه خدا ببخشه و جونمو بگیره ...... الساعه مرگمو بده خلاص شم....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میده خوبشم میده تو پافشاری کن و درست ازش بخواه با جزییاتی که میخای بهت میدهمن دیدم که میگم

اگه بدونی چند سالمه.....

تو جوونی قشنگه .... نه اونموقع که جگرمو پاره پاره کرد برا ضروریات زندگی ....

ول کن لطفابریز دور این همه الکی ناشکری رو

تو غما منو کشیدی که میگی الکی ناشکری میکنی ؟ خب کاش مرگمو بده که یه ناشکر از رو زمینش کم بشه و زندگی پر بشه از بنده های شاکرش

اگه بدونی چند سالمه..... تو جوونی قشنگه .... نه اونموقع که جگرمو پاره پاره کرد برا ضروریات زندگی ... ...

وای وای ول کن نشد نشد زندگی ادامه داره دوباره میشه ساخت

بخدا دیدم زندگی هایی که از این رو به اون رو شده

چون واقعا خواستن و ایمان داشتن

خدا بهت میده به مرور زمان بخواه

انگار تا حالا ازش نخاستم . ببین صدا منو نمیشنوه ، صدا شما رو ک میشنوه میشه ازش بخوای برام ؟ اسمم هم ۸۱۸ هست . بهش بگو شخص دلخواهشو بهش بده با عشق دوطرفه باهم ازدواج کنن و خوشبخت شن و رقباش برای ابد پوچ شن برن دیگه هرررگز پیداشون نشه . خب ؟

تو غما منو کشیدی که میگی الکی ناشکری میکنی ؟ خب کاش مرگمو بده که یه ناشکر از رو زمینش کم بشه و زندگی ...

اره کشیدم خیلی هم کشیدم

اما راه درست رو جلو پام انداخته

راه درست زندگی کردن و لذت بردن