سفیرمهربانی مدیر استارتر عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 1857 عنوان ژل گونه 74 بازدید | 5 پست بچه ها بیایید راجب تجربه هاتون صحبت کنید چه برندی بهتره ؟ کسی بوده فیلر گونه زده باشه و عوارض براش داشته باشه من خیلی دوست دارم انجام بدم صورتم لاغره ولی خیلی میترسم قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه دیروز | 22:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سفیرمهربانی مدیر استارتر عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 1857 تو همین سایت سرچ کردم یکنفر گفته بود بعداز تزریق دچار عفونت پلک شده یکسال بود که درگیره یعنی میشه بخاطر ژل باشه قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه
سفیرمهربانی مدیر استارتر عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 1857 منم خیلی تو فکرشم میترسم بهم نیاد زشت شم از کم شروع کن حتما نباید که زیاد بزنی اگر از کم شروع کنی تو ذوقت نمیخوره طبیعی هم هست من از اون بابت مشکلی ندارم ولی از عوارض میترسم مثلابعداز سالها بقایاش دچار عفونت بشه یا ابسه کنه 😁 قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه
سفیرمهربانی مدیر استارتر عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 1857 یعنی هیچکس نبود حرفی داشته باشه آها حواسم نبود اینجا همه نچرال و طبیعی هستن اصلا نمی دونم ژل و فیلر چیه قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه