2777
2789
عنوان

اذیت های مادر

71 بازدید | 13 پست

سلام خواهش میکنم تا آخر بخونید من ۲۶ سالمه معلمم و مدیر مدرسه هستم سرم به کار خودم هست به فکر کار و تلاش و پیشرفت خودم هستم مستقل هستم برای خودم توی محیط بیرون یه شخصیتی دارم اما یه مادر دارم که زندگی رو به کامم تلخ کرده هر روز و هر شب کارش شده مقایسه من با دخترای فامیل که ازدواج کردن و بچه دارن و شما نمیدونید با چه ادبیاتی با من صحبت میکنه الفاظی به کار میبره که از خودم سیر میشم هزار بار به من میگه خاک تو سرت همش میگه باید با حرفای بقیه خودکشی کنیم چرا تو ازدواج نمیکنی اخیرا بابامو پر میکنه میندازه به جونم 😓

خب به نظر شما تقصیر منه وقتی خواستگار خوب ندارم ؟ چیکار کنم به نظرتون توی محیط کوچیک زندگی میکنیم هیچ راهی ندارم کارم به قرص اعصاب کشیده قرص میخورم سر کلاس خوابم میگیره نمیتونم تمرکز کنم کاری با من کرده منزوی شدم اعتماد به نفس ندارم همه میگن چرا آنقدر تو خودتی ساکتی خواهش میکنم راه حل بدید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه محیط زندگی ما کوچیکه این چیزا رو بد میدونن

بهتر از اینه که سلامت روانتون آسیب ببینه🥲

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

گلم ماشالله تحصیل کرده ای

شغل خوب داری

درآمد داری

دستت تو جیب خودته

زندگی خودتو داری

میخوای خودتو اسیر مرد جماعت کنی؟

مگه ۲۶ سال سنیه؟

اصلا تو بگو ۵۰ سالته

آقا مگه هنر زن به ازدواجه؟

خداوکیلی به مامانت بگو انقدر دنیات کوچیکه که همه چیزو نو ازدواج میبینی جای تشویق و تحسینته؟خوبه منم ازدواج کنم پسفردا بچه بیارم یه مادر بی درک مثل تو بشم که بشم سوهان روحش؟

گلم ماشالله تحصیل کرده ایشغل خوب داریدرآمد داریدستت تو جیب خودتهزندگی خودتو داریمیخوای خودتو اسیر مر ...

اینقدر خاله و عمه و دایی گوشش رو پر کردن که حرفای من رو نمیشنوه تمام امروز که جمعه بود به جای استراحت گریه کردم

قرص نخور، بدتر خودتو داغون می کنی

مادرت داره خشم و نگرانی و احساسات بد خودشو این مدلی تخلیه می کنه ،شما هر روز صفات خوب و شرایط خوب خودتو با خودت مرور کن و به خودت بگو مادرم فقط داره نگرانیاشو این مدلی تخلیه می کنه

به مادرتم بگو شما مورد خوب سراغ داری بگو من ازدواج کنم

یه پیشنهاد هم دارم مشخصات خودت رو وارد اپلیکیشن آدم و حوا کن

انشاءالله همسر خوب و هم کفو برات پیدا بشه

می تونی هم بدی یکی از دوستات وارد کنه که اگر ازدواجت از این طریق جور شد،سختت نباشه بگی خودم دنبال همسر می گشتم می تونی اونموقع بگی دوستم مشخصاتمو وارد کرده.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

اینقدر خاله و عمه و دایی گوشش رو پر کردن که حرفای من رو نمیشنوه تمام امروز که جمعه بود به جای استراح ...

خیلی زورم گرفته واقعا تو نمونه بارز یه انسان موفقی چرا حرفشون برات مهمه؟ 😐😐😐😐😐😐😐😐😐

قرص اعصاب چی میخوری؟

لطفا نخور دیگه

تو کاملا نرمالی

سالمی

خانوادت سمی ان و نیاز به دوا درمون دارن نه تو

الپرازولام ترانکوپین سرتالین دکتر برام نوشت

الپرازولام نخور حافظه رو ضعیف میکنه واقعا میگم طبق تجربه میگم

ترانکوپین هم من میخورم هر شب و فرداش کسلم

جا تو مامانت باید بده دارو درمانی شه

واقعا ساکت نمون

یه چهار بار حرف زشت و درشت بارشون کن

هر چی مهربون تر و مظلوم تر رفتار کنی بدتر میشن

الپرازولام نخور حافظه رو ضعیف میکنه واقعا میگم طبق تجربه میگم ترانکوپین هم من میخورم هر شب و فرداش ک ...

از مظلومیتم هست هر چی میگن واقعا توانی برام نمونده بخوام مقابله کنم احساس میکنم خیلی ضعیف شدم 😓

از مظلومیتم هست هر چی میگن واقعا توانی برام نمونده بخوام مقابله کنم احساس میکنم خیلی ضعیف شدم 😓

وآقا ضعیف نیستی من خداوکیلی بهت افتخار میکنم

تو چون توی بازی روانی اونا گیر افتادی روانت خسته شده

هر کسی بیرون از قضیه ببینتت واقعا بهت افتخار میکنه که شغل خوب داری درامد داری

سکوت نکن

اولاش سخته بعدا لذت میبری که ار خودت دفاع میکنی و میزنی تو دهن هر کی اذیتت کنه

الپرازولام ترانکوپین سرتالین دکتر برام نوشت

دختر خودتو بیچاره نکن،یعنی فقط به خاطر حرفای مامانت قرص می خوری؟!

یه گوشتو در کن یکی دروازه

برای اعصاب دم نوش های ارام بخشی مثل بابونه گل گاوزبان سنبل الطیب اسطوخدوس شربت گلاب و بیدنشک و فرنجمشک از این چیزای طبیعی مصرف کن

نه قرصایی که ده تا دردم به دردات اضافه کنن

فردا روز به خواستگارتم باید بگی قرص اعصاب می خورم عیب می ذارن روت.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️