2777
2789

بهش فشار نیار ازش فیلم بگیر که بعدها بخندی بهش😂😂

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نه بابا. پسر من به قاشق و پتو میگه داگون😑بعد باید ببینی الان تو چه موقعیتی میگه که بفهمی. یا به گل ...

دختره منم به گل میگه اوووول به توپ هم میگه اوول.  😁😁😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عادیه بابا. پسر من به ماشین میگه ماشین بعد تو خیابون که ببینه میگه آن😑

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خیلی ممنون از وقتی گذاشتی خیالم یکم راحت کردی😘

خواهش میکنم عزیزم بجای نگرانی حالشو ببر. من حتی شعرای من دراوردی پسرمو باهاش میخونم تکرار میکنیم

خواهش میکنم عزیزم بجای نگرانی حالشو ببر. من حتی شعرای من دراوردی پسرمو باهاش میخونم تکرار میکنیم

گل پسرت الان چقدشه؟؟ پس اینکه گفتی هر چی میگی تکرار میکنه منظورت به زبونع خورش هست؟؟ یعنی ممکنه درست هم نگه  درسته؟؟ 

پسر جاریم تا ۳سالگی فقط بابا میگفت.بعد سالگی یهو زبونش وا شد و فقط فحش میده فحشای بد

😁😂چه بد ابروشون رو برده

گل پسرت الان چقدشه؟؟ پس اینکه گفتی هر چی میگی تکرار میکنه منظورت به زبونع خورش هست؟؟ یعنی ممکنه درست ...

الان دوسال و یک ماهش تقریبا.اره به زبون خودش میگه. گاهی درست گاهی غلط گاهی قاطی میکنه

الان دوسال و یک ماهش تقریبا.اره به زبون خودش میگه. گاهی درست گاهی غلط گاهی قاطی میکنه

پس سه ماه از دختره من بزرگتره... ایشالا تنتون سالم باشه... وبچه هامون زود به حرف بیان. 

پسرمنم ۲۳ ماهه است چندتا کلمه بیشتر نمی گه به زبون خودش شعر می خونه منم تاییدش می کنم خوشحال می شه،😂😂😂😂😂😂

اما نگران نیستم می دونم یهو حرف می زنه آگه شروع کنه،مثل راه رفتنش که ۱۱ماهگی یهو راه افتاد دیگه نمی تونستی بگیرید😂😂😂😂.فقط اذیت های اطرافیان و مقایسه مسخره جاری و برادرشوهرم... 😤😤😤😤😤

خدایا به شوهرم پول زیاد بده به من ده برابر شوهرم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اخه دلیل داره💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰بگین الهی........ امین لطفا.     صلوات 

تا 3 سالگی زمان هست ولی اگه بعد از اون مشکلی باشه باید حتما بررسی بشه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
حالا بین این همه فعل پرکاربرد چرا خفه کردن یاد گرفته؟؟؟؟

از تلوزیون یاد گرفته نقی رو دیده😂😂😂😂😂😂

گفتم ببینمت شاید که ازسرم دیووانگی رود.......زان دم که دیدمت دیووانه ترشدم دیووانه ترشدم