2777
2789
خب پس خوبه. دوسالش که کامل بشه میشه طوطی. پسر من قشنگ بعد دوسالگیش هرچی میشنوه تکرار میکنه. هرچی

پسرمن سه سالشه الان تواون مرحلس تقریبا هرچی میشنوه تکرار میکنه دست وپاشکسته مثلا خفه کردن رو میگه ففه

گفتم ببینمت شاید که ازسرم دیووانگی رود.......زان دم که دیدمت دیووانه ترشدم دیووانه ترشدم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا از زبونت بشنوه

اره بابا. قشنگ پسر من چند روز بعد تولد دوسالگیش بهتر شد خیلی

کتاب براش بخون زیاد اتفاقای روزمره رو باهم تعریف کنید ازش بپرس تشویقش کن به گفتن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

پسرمن سه سالشه الان تواون مرحلس تقریبا هرچی میشنوه تکرار میکنه دست وپاشکسته مثلا خفه کردن رو میگه فف ...

حالا بین این همه فعل پرکاربرد چرا خفه کردن یاد گرفته؟؟؟؟

میگم قدیما هم اینجور بود اون موقع که نه گفتار درمان بود نه کار درمان نه شنوایی سنج... الان همه چی هست اینقد بچه ها لنگ میزنن... به نظره من هر بچه ای یه سیستم خاص رشد خودش داره.. که دستگاهها و روش ها پاسخگو نیستن.. 

قبلش چطور بود؟؟ 

منظورشو میرسوند اما دو سه کلمه ای نمیتونست حرف بزنه. الان خیلی بهتره گرچه بازم کامل نیست

یه سری حروف خ ق ژ چ ج رو هم نمیتونه بگه. 

ببین من کلمات رو چند بخش میکنم میخوام ازش که تکرار کنه خیلی موثره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

میگم قدیما هم اینجور بود اون موقع که نه گفتار درمان بود نه کار درمان نه شنوایی سنج... الان همه چی هس ...

اره بابا الان مامانا همش نگرانن و واقعا دلیلی نیست برای نگرانی. من خودم ریلکسم میگم بچه رو روند خودش پیش میره

مثلا بشونش بگو کتاب اگه نتونست بگو ک تا ب تو سه بخش یکی یکی بگو تا تکرار کنه هم بازیه هم بهتر یاد میگیره. من الان ایه قران یا شعر رو اینجوری به پسرم میگم.

پسرمن تنها عبارتی که بلد شد و هنوزم فقط همونو بلده این بود

گونجه گونجه دلایی😂😂😂😂(جوجه جوجه طلایی)

جوجه میبینه اینو میگه گوجه هم میبینه میگه😂😂😂

این دوره زمونه اینقد همه عشقه پول شدن که بچتو پیشه هر دکتر با هر عنوانی ببری قطعا یه ایراد روش میزار ...

نیازی به دکتر نیست واقعا. دختر دایی خودم دو سال و نیمشه اصلا حرف نمیزنه. شاید دو سه کلمه

مثلا بشونش بگو کتاب اگه نتونست بگو ک تا ب تو سه بخش یکی یکی بگو تا تکرار کنه هم بازیه هم بهتر یاد می ...

مثلا الان دختره من گل و گوش رو تو تلفظ یکی میگه... به نظرت مشکلیه

پسر من 28ماهشه.هرکلمه میشنوه تکرار میکنه...پس چرا جمله نمیگه😢

باهاش کار کن اول ترکیبی دو کلمه ای

پسرمن سه سالشه الان تواون مرحلس تقریبا هرچی میشنوه تکرار میکنه دست وپاشکسته مثلا خفه کردن رو میگه فف ...

خوبه پس. بچه ها رو نباید باهم مقایسه کرد

مثلا الان دختره من گل و گوش رو تو تلفظ یکی میگه... به نظرت مشکلیه

نه بابا. پسر من به قاشق و پتو میگه داگون😑بعد باید ببینی الان تو چه موقعیتی میگه که بفهمی.

یا به گل میگه گوم بعد هرچیزی هم نتونه بگه گوم بعد توپ هم گوم😐😂