2821
2789

سلام دخترم مامان وبابا ...بعدش یک دفعه جمله 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

شما بچه ات چند سالشه؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسرم شهریور سه سالش میشه کامل کامل صحبت نمیکنه اینم بگم دوزبانه بود دیدیم صحبت نمیکنه دیگه ترکی حرف میزنیم اینم خوب حرف میزنه نسبت به قبل امروز جیش کرد گفتم بیشور یاد گرفته میگه مامان بیشول😂

گفتم ببینمت شاید که ازسرم دیووانگی رود.......زان دم که دیدمت دیووانه ترشدم دیووانه ترشدم  

من بادکترش صحبت کردم گفت لازم نیس گفتار درمانی برای بچه ی بالای چعار پنج سال خوبه که نمیتونه صحبت کنه

گفتم ببینمت شاید که ازسرم دیووانگی رود.......زان دم که دیدمت دیووانه ترشدم دیووانه ترشدم  
22ماه... 20کلمه ای حالا کامل یا دستو پا شکسته میگه

خب پس خوبه. دوسالش که کامل بشه میشه طوطی. پسر من قشنگ بعد دوسالگیش هرچی میشنوه تکرار میکنه. هرچی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اگه کلماتی که میگه رو بنویسی مطمئنم بیشتر از بیست تا میشه

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز