2777
2789
اولین بارم بود خدایی در حد یه روز کوچیک تر شدن و از خشکی در اومدن امروز ۳ بار صورتمو ک شستم ابرسان ز ...

عزیزم آکنه میزنی ها! اگه زیاد صورتتو بشوری صد دفاعی پوستت تخریب میشه و در برابر الودکی ها ضعیف میشه و پیری پوست میگیری و پوست واکنش منفی نشدن میده و چربی اضافه تولید میکنه که خشکی ناشی از شستشو رفع بشه!

قبل خواب، بشور و صبح اگر پوست خیلی چربه با شوینده!

با مردان، نه مانند یه همسفر، بلکه مانند یک مربی سیرک رفتار کن؛ جایی که پاداش، جایی منطق را میگیرد و سکوت جایی بحث را.

خب درستهولی درمانش چیهورمونای جنسیم مشکل داره. بقیه هورمونام بالانسهیعنی کبدی.تیروئیدی... اوکیه

حتما باید بری دکتر تا درمان بشه با وسیله های پوستی اوکی نمیشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب درستهولی درمانش چیهورمونای جنسیم مشکل داره. بقیه هورمونام بالانسهیعنی کبدی.تیروئیدی... اوکیه

کیست داری؟ یا تنبلی تخمداد خدای نکرده؟

با مردان، نه مانند یه همسفر، بلکه مانند یک مربی سیرک رفتار کن؛ جایی که پاداش، جایی منطق را میگیرد و سکوت جایی بحث را.

ارثیه😂من خودم بلوغم جوش قرمز زدم چند تا ولی دکتر هم رفتم فایده نداشت محلول داد بهتر شد تا محلولم تم ...

ای خدا بابام چرا با مامانم ازدواج کرد🗿😂😂

بابام تو جوانیش جوش داشته 😐 البته اون سفید بوده و پوستشم خوب بوده من چی💔😑😂

خیلی صورتت رو شستیییی پوست نابود میشه نکن دختر روزی یکبار بشور روزی دو بار ابرسان

خوب ببین طبق روتین ک بهم داده عمل کردم واقعااا خوب شده بودم رفتم فیشال اینطوری ریخت بيرون ، گفت طبیعی جوشای زیر پوستت ریخته بیرون

صبح و شب هم میشورم حمومم برم بهم یه اسکراپ و صابون داده بعد اونم بابد روتین مو انجام بدم ،

اکثر هم همون روزی ۲ بار بود امروز ۳ بار شد🥲

عزیزم آکنه میزنی ها! اگه زیاد صورتتو بشوری صد دفاعی پوستت تخریب میشه و در برابر الودکی ها ضعیف میشه ...

اره صبح و شب میشورم پوستمم چرب ، یه اسکراپ و صابون هم برای داخل حمومداده ۳.۴ روز در هفته میشه ۳ بار در هفته شست و شو پوستم یا بخوام برم بیرون ،

یعنی زیاده؟

واقعا خوب شده بود پوستم با روتینش

خودشم گفت بیشتر از ۳ بار نشه زیاده برا پوستت

خوب ببین طبق روتین ک بهم داده عمل کردم واقعااا خوب شده بودم رفتم فیشال اینطوری ریخت بيرون ، گفت طبی ...

یاخدااا اصلا بعد فیشیال تا ۲۴ ساعت نباید هیچی به صورتت بزنی

پیشنهادم اینه دیگه پیشش نری🚶

ای خدا بابام چرا با مامانم ازدواج کرد🗿😂😂بابام تو جوانیش جوش داشته 😐 البته اون سفید بوده و پوستشم ...

😂😂من چی بگم که مامان و بابام جوش نداشتن من به عمم رفتم که صورتش جوش داشته

یاخدااا اصلا بعد فیشیال تا ۲۴ ساعت نباید هیچی به صورتت بزنی پیشنهادم اینه دیگه پیشش نری🚶

نمیدونم چنین چیزی نگفت ، من صبح رفتم شب گفت اوکیه بشور پوستتو ، ولی خوب مراقبت هارو نمیدونم چیکار کنممم

خدایی روتین ش خوب بود حس میکنم خوب شده بودم

فیشال کار گسی دیگه بود

نمیدونم یعنی دیگه ادامه ندم برم دکتر؟ دکترم رفتم تاثیر نداشت این انگاز بهتر بود

اره صبح و شب میشورم پوستمم چرب ، یه اسکراپ و صابون هم برای داخل حمومداده ۳.۴ روز در هفته میشه ۳ بار ...

سه بار؟ اسکراپ؟؟؟؟ بنظرم خیلی زیاده!!!! پوست چربم باشه این درست نیست برای بلند مدت خیلی بده

هفته ی یه بار ماسک خاک رس قرمز برای پوست چربه نه بیشتر

واسه جوش همون تو طب ایوردا هم طب سنتی هم علمی پودر نخود با عسل یا ماست هفته ی یک بار صد درصد درمانه و لایه بردارم هست

جودوسرپرک هم خوبه

سه بار؟ اسکراپ؟؟؟؟ بنظرم خیلی زیاده!!!! پوست چربم باشه این درست نیست برای بلند مدت خیلی بدههفته ی یه ...

نمیدونم چیکار کنم خدایی روتین ش به پوست من ساخته بود

فیشال رفتم جوشام ریخته بیرون

صورتمو میگم ۳ بار ممکنه بشورم

😂😂من چی بگم که مامان و بابام جوش نداشتن من به عمم رفتم که صورتش جوش داشته

😐وای این خیلی زور داره🗿 بگو که چیز خوبی هم ازش به ارث بردی

تنبلی ندارمولی احتمالا یا کیست ساده دارم. یا بخاطر pms جوش هورمونی...امانمو بریده

مطمئنی بخاطر گرمای بدنت نیست؟ چون رو هورمون هم تاثیر میزاره ها

مراجت چیه؟