2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من جوشام خوب شده بود رفتم فیشال در حد ۱۰.۲۰ تا حوش ریختم دردم داره ، روز اولم خیلی خشک شده بود ابرسان و مرطوب کننده زدم بهتر شد چیکار کنم زودتر خوب شه؟

عادیه جوش ریختم با کارش بلد نبوده؟

جوش قرمزززززززززز که دلیل داخلی نداره و بیرونی هم رعایت میشه😑

ماسک جودوسرپرک عسل ، سدر، چای سبز هم میزارم

چجوری درمان کردی؟؟؟؟من کتاب قانون شفا کاترین پاندر رو خوندم خیلی خیلی خوب بود الان پوستم خیلی بهتر شده

با مردان، نه مانند یه همسفر، بلکه مانند یک مربی سیرک رفتار کن؛ جایی که پاداش، جایی منطق را میگیرد و سکوت جایی بحث را.

من جوشام خوب شده بود رفتم فیشال در حد ۱۰.۲۰ تا حوش ریختم دردم داره ، روز اولم خیلی خشک شده بود ابرسا ...

کارش خوب نبوده

اگه فشار دست زیاد باشه پوست خراب میشه

در حد یکی دو تا نرماله ولی نه در این حد

دستشون نزن خودشون میان بیرون خشک میشن از بین میرن

فقط همون کاری که میکنیو ادامه بده مرطوب نگه دار ولی نه زیاد که خیلی پوستت چرب بشه چون چربی زیاد خودش دوباره باعث جوشخ

جوش قرمزززززززززز که دلیل داخلی نداره و بیرونی هم رعایت میشه😑ماسک جودوسرپرک عسل ، سدر، چای سبز هم م ...

چند سالته؟ اگه تو سن بلوغی طبیعیه خودشون به مرور خوب میشن

جوش قرمز رو نباید دستشون بزنی وگرنه جاش میمونه

چند سالته؟ اگه تو سن بلوغی طبیعیه خودشون به مرور خوب میشن جوش قرمز رو نباید دستشون بزنی وگرنه جاش می ...

🙏همونه خب😐 دخترای دیگه چرا نمیزنن اه

با مردان، نه مانند یه همسفر، بلکه مانند یک مربی سیرک رفتار کن؛ جایی که پاداش، جایی منطق را میگیرد و سکوت جایی بحث را.

کارش خوب نبوده اگه فشار دست زیاد باشه پوست خراب میشه در حد یکی دو تا نرماله ولی نه در این حد دستشون ...

اولین بارم بود خدایی در حد یه روز کوچیک تر شدن و از خشکی در اومدن امروز ۳ بار صورتمو ک شستم ابرسان زدم البته ضد جوشم زدما یعنی زیادی بود؟

اولین بارم بود خدایی در حد یه روز کوچیک تر شدن و از خشکی در اومدن امروز ۳ بار صورتمو ک شستم ابرسان ز ...

خیلی صورتت رو شستیییی

پوست نابود میشه نکن دختر

روزی یکبار بشور

روزی دو بار ابرسان

🙏همونه خب😐 دخترای دیگه چرا نمیزنن اه

ارثیه😂

من خودم بلوغم جوش قرمز زدم چند تا ولی دکتر هم رفتم فایده نداشت محلول داد بهتر شد تا محلولم تموم شد دوباره برگشت