2777
2789
عنوان

داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 30 پست
چند وقت قبل دعوا برای من خواستگار اومد چند نفر یهو تو دعوا گفت خیلی اخلاق داری یکی میاد تازه قیافه ا ...

خب اشتی کن

اقایون درخواست ندن عه🫩کبوتر با کبوتر باز با باز، با هیچکدام ندارم حال پرواز

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خب شما هم حتما تا حالا بارها دلش رو شکستی ولی غرورش باعث شده چیزی نگه.دوم اینکه ما که معصوم نیستیم. ...

ممنون خیلی خوب بود من عصبی میشم اما توهین نمیکنم اون چیزی و که ناراحتم کرده بود و به روم زد

ممنون خیلی خوب بود من عصبی میشم اما توهین نمیکنم اون چیزی و که ناراحتم کرده بود و به روم زد

فدای سرت، ببخش دیگه

برای همه پیش میاد.

شخصی که بتونه روی نفسش پا بگذاره و کار درست تر رو انجام بده شایسته افتخاره، قهر کردن رو همه بلدن.

از اون حرفش دل و قلبم با هم آتیش گرفت میدونی من نیاز به خرید وسیله ندارم کاش احترام مگه می داشتیم

درک میکنم و این نشون میده متوجه اشتباهش شده، اگه میتونی گذشت کن

بسی رنج بردم در این سال سی،، عجم زنده کردم بدین پارسی،، کاش بجای بکار بردن کلمات انگلیسی و عربی از کلمات زیبای فارسی استفاده میکردیم و زحمات فردوسی بزرگ رو بر باد نمیدادیم 🥲🥲🥲

اهان یعنی مهم نیست ؟

نه چون هرچی بیشتر طول بدی قهر بودنتو حوصلش سر میره و عادت میکنه بعدا تلاشی نمیکنه دلتو بدست بیاره

اقایون درخواست ندن عه🫩کبوتر با کبوتر باز با باز، با هیچکدام ندارم حال پرواز

فدای سرت، ببخش دیگهبرای همه پیش میاد.شخصی که بتونه روی نفسش پا بگذاره و کار درست تر رو انجام بده شای ...

جالب اینجاست سریع هم پشیمون میشه من آنقدر از دستش عصبانی بودم از خونه رفتم بیرون سریع دیدم دنبال داره تو کوچه و خیابون میگرده

بعد بزور من و سوار موتور کرد برد خونه بعدشم رفته برای من کباب گرفته

بابام میگفت من حتی تو بودن هفته آیی دوبار قهر میکردم اما مامانم دخالت کرد که ای کاش نمیکرد

چند وقت قبل دعوا برای من خواستگار اومد چند نفر یهو تو دعوا گفت خیلی اخلاق داری یکی میاد تازه قیافه ا ...

تقریبا حدس میزدم اینو بگی 😁 حرفش خوب نبوده ولی چیزی هم نبوده که تا این حد به دل بگیری عصبی شده خواسته لجت دربیاره فکر کن عذرخواهی هم نمیکرد اونموقع چقدر بد میشد

درک میکنم و این نشون میده متوجه اشتباهش شده، اگه میتونی گذشت کن

باهاش حرف میزنم

اما دیگه مثل قبل صمیمی نیستم

مامانم دخالت کرد که ای کاش نمیکرد.

تقریبا حدس میزدم اینو بگی 😁 حرفش خوب نبوده ولی چیزی هم نبوده که تا این حد به دل بگیری عصبی شده خواس ...

اگر عذر خواهی نمیکرد چوب تو آستینش میکردم 😂😂😂😂

😂😂

بخدا با پشه کش اول زدمش

بعد پدر و خواهر بزرگترم دستمو محکم گرفته بودن بابام و خواهرم از خنده غش کرده بودن

منم عصبانی میگفتم یا ول کنید بزنمش یا کوتاه نمیام 😂

جالب اینجاست سریع هم پشیمون میشه من آنقدر از دستش عصبانی بودم از خونه رفتم بیرون سریع دیدم دنبال دار ...

یه حقیقت: خیلی از مردا هستن که چون به غرورشون بر می خوره اصلا نمیرن دنبال طرف!

صادقانه: درسته اذیتت کرده، ولی قدرش رو بدون.