2777
2789
عنوان

شما باشید میرید

144 بازدید | 12 پست

بچها ما دوماه پیش کات کردیم سر اینکه من دیدمش حس کردم با یکی رفت تو خونش چون شیشع های ماشین کاور کرده بود و رفت تو خونه چراغ های خونه رو روشن نکرد زنگ میزدم رد میداد و گوشیش خاموش کرد ... من عصبی،شدم فحش،های بدی پیامک کردم بهش کفتم تو حروم زا... ننت معلوم نی با کی... تورو پس انداختهه. از این قبیل فحش ها اونم میگف با کسی،نبودم مست بودم رفتم تو خونه افتادم .. بعدشم رابطمون تموم شد خودش گف خستم کردی بخاطر فحش هایی دادی بی احترامی کردی خلاصه اون تموم کرد ... تو این دومااه یکی دوبار ازش خاستم برگردیم از اول شروع کنیم گف از رفتارات خستع شدم و قبول نکرد .. امروز بعد دومااه پیام دادع اگ میخای بیا ببینمت حرف بزنیم منم بهونع اوردم جواب ندادم شما باشید میرید

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

پیماید گفته دختر به شرابخوار ندین

تو الانم به اون بی اعتمادی

چه راحت گفته با کسی نبودم

ما فضول نیستیم فقط داریم برا فهمیدن نتایج کنکور بقیه میمیریم🫡🫡🫡🫡😐😐😐😐،،،،، تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین،

قطعا اگه کسی همراهش نبود رد نمیکرد یا گوشیو خاموش نمیکرد که جواب نده عزیزم بچه که نیستی

بعدش شما با اون حرف که گفتی برگردیم خودتو کوچیک کردی و ایشون هم کاملا شمارو رد کرده تحقیر از این بیشتر؟ غرور داشته باش بعد دوماه برگشته میگه اشتی کنیم؟ تموم این مدت کجا بوده؟ لابد حواس پرتی داشته دیگه

من جای تو بودم به هیچ عنوان بیشتر از این خودمو کوچیک نمیکردم گزینه های دیگه ام هست فقط این که نیست

قطعا اگه کسی همراهش نبود رد نمیکرد یا گوشیو خاموش نمیکرد که جواب نده عزیزم بچه که نیستی بعدش شما با ...

ارع خیلی اذیت شدم ارامبخش مصرف کردم . هر جوری اصرار کردم هر تلاشی،کردم گف نه دقیقا زمانی ک تصمیم گرفتم رها کنم برگشته میگه حرف بزنیم خودمم دلم نمیخاس برم حس خوبی بهش ندارم فک میکنم این مدت با یکی بوده پیچوندم

ارع خیلی اذیت شدم ارامبخش مصرف کردم . هر جوری اصرار کردم هر تلاشی،کردم گف نه دقیقا زمانی ک تصمیم گرف ...

حس شما درست میگه اگه اون اقا کسیو نداشت قطعا به این راحتی بیخیال رابطه با شما نمیشد

رها کن عزیزم رها کن تهش دوباره همچین اتفاقایی واست میوفته وقتی یچیزی تموم میشه شروع دوباره اون اشتباه محضه

هیچ ادمی لایق این نیست ارامش و روح و روان شمارو به هم بزنه بیشتر رو خودت کارکن دختر