gggcgffv مدیر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 4827 عنوان مجردی | مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 95 پست سال دیگ میشم سی ویک. قید هرچی پسره و رل و شوهر زدم. فک کنم دگ بااین سن کسی نگامم نکنه چ برسه خاستگاری دیروز | 14:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 12324 یالایی بگوو نوشتمکه پایین👇🏾👇🏾 ،اونم با رنگ قرمز ،بالا هم 👆👆که رو مبل لش کردم از خستگی ♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
ارکیده۷۷۸۸۹۹ عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 9182 ولی امنا فکر میکنن خودتو میگیری ،یا دوستنداری کلامی رد و بدل بشه ، باید گاردتو باز کنی ، یکم خنده یه ... واقعا بخاطر تجربه تلخ و بدی که داشتم دوست ندارمم چیزی بگم و بگن از صمیم قلب میگم دلم میخوام هیچ مردی نباشه هیچچچچچچ مردی
ارکیده۷۷۸۸۹۹ عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 9182 ولی امنا فکر میکنن خودتو میگیری ،یا دوستنداری کلامی رد و بدل بشه ، باید گاردتو باز کنی ، یکم خنده یه ... ببخشید ک شما آقایین و من ابن جمله رو گففففتم 😭ولی ای کاش قلبم از پدر و برادر خودم اینقدر نمیشکست
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 12324 ببخشید ک شما آقایین و من ابن جمله رو گففففتم 😭ولی ای کاش قلبم از پدر و برادر خودم اینقدر نمیشکست اره والا کاش همه ادما قدر هم رو میدونستند ♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
ارکیده۷۷۸۸۹۹ عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 9182 اره والا کاش همه ادما قدر هم رو میدونستند واقعا حق من خیلی خیلی خیلی بیشتر از هر آنچه بود که با من شد هنوزم احترامشونو دارج حرمت نشکسنم و از ته قلبم ازشون ناراحتم و یه غمی حتی تو لبخندم هست درست گفتید من حتی از نگاه کردن به مرد ها هم ممانعت میکنم نمیزارم ارتباط چشمی اصلا ایجاد بشه....