2777
2789
عنوان

اکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 36 پست
حالا اون دختره هیچیاین پسری که راحت با همه لاس میزنه روچرا دوست داری؟؟؟؟

دله دیگه ..

قبلا میگفتم چون من حسودی میکنم لاس میزنی ؟ میگفت آره حال میده حرص دادنت

بعد دوستم توی یه گپ دیگس میگفت تو گپای دیگه لاسو نیس

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

لفت بده بیا بیرون که نبینیش کلاکم اذیت کن خودتو

خیلی دوسش دارم

و هر روز آرزوی مرگ میکنم ..

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اکسم از اول با همه لاس میزدو دختره میدونه من چقدر اونو دوسش دارمینی انقدر خرابه با یکی اوکی شه که دی ...

خب پسری که باهمه لاس میرنه اصلا ارزش دوست داشتن نداره عزیزدلم حیف توعه ، ببین این جلو چشمت اینه در نبودت چه ها میکنه ، لیاقتت بهتر ازیناس

اسی عزیزمکاش کلا باهاش کات کنیروح و روا نت بهم میریزه

چقدر خواستمش و چقدر نخواست منو :)

خب پسری که باهمه لاس میرنه اصلا ارزش دوست داشتن نداره عزیزدلم حیف توعه ، ببین این جلو چشمت اینه در ن ...

خیلی بهم میومدیم

دختره رفیقم بود مثلا ..

نمیدونم چجوری میتونه :)

شما از گروه خارج شواگر همچنان لاس بزنه با دختره مشخصه بخاطر تو نبوده

یه تایمی نبودم

هیچی نمیفرستاد

دوباره آنلاین شدم بهش گفت پرنسس

درکت میکنم ولی ارزشش رو نداره که اینجوری روح و روانتو داغون کنی بخاطرش

یروزی از چشمای من تعریف میکرد من میگفتم برو پیش فلانی

میگفت چشای اون اصلا قشنگ نیست

الان میاد میگه میشه بهترین نقاش دنیا رو آورد برای چشات بهش ..

خیلی بهم میومدیمدختره رفیقم بود مثلا ..نمیدونم چجوری میتونه :)

اومدن نیومدن رو بزار کنار مهم تعهد و ارامش کنارهم بودنه مردی که راحت لاس برنه بهت امنیت ذهنی رو نخواهد داد ، اون دختره م لنگه همینه اونم نباشه صدتا بدتر ازاون هست

اومدن نیومدن رو بزار کنار مهم تعهد و ارامش کنارهم بودنه مردی که راحت لاس برنه بهت امنیت ذهنی رو نخوا ...

یروز گفتم فلانی هرزس نه ؟ گفت آره خراب ترین دختری که دیدم همونه ..

الان با همونه :)

اه حالم بهم خورد مرتیکه چیپ

خیلی حرومزاده بود

خیلی ..

من ناراحتی قلبی دارم

وقتی کات کردیم عمل کردم قلبمو