2777
2789

بیواکوا نگیر عزیزم اصلاااا.

ویتامین سی هم ریسکی هست و بعضیا بهش حساسیت دارن و جوش میزنن .

از غلظت کم شروع کن پوستت باهاش سازگار بشه یا کلا سراغ یه ترکیب دیگه مثل ترانگزامیک و نیاسینامید و ... برو

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بیواکوا نگیر عزیزم اصلاااا.ویتامین سی هم ریسکی هست و بعضیا بهش حساسیت دارن و جوش میزنن .از غلظت کم ش ...

خریدم متاسفانه قلبن

خیلی روی صورتم جای لک جوش و منافذ باز مونده

جوشام خوب شده اما این دو موردو چیکار کنم؟

خریدم متاسفانه قلبنخیلی روی صورتم جای لک جوش و منافذ باز مونده جوشام خوب شده اما این دو موردو چیکار ...

هنوز استفادش نکردی؟

روتین داری؟ پوستت چربه یا خشک؟

معمولا ویتامین سی به پوست های خشک بیشتر میسازه و احتمال جوش زدن کمتره . اما بیواکوا اصلا برند خوبی نیست .

براش لک و منافذ میتونی نیاسینامید استفاده کنی بی خطرتره .

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

هنوز استفادش نکردی؟ روتین داری؟ پوستت چربه یا خشک؟ معمولا ویتامین سی به پوست های خشک بیشتر میسازه و ...

نه کم استفاده کردم

آره روتین دارم

فوم شستشو ویتالایر پوست چرب

مرطوب کننده راکوتن

ضد آفتاب استیلن و سرم چای سبز

امروز پن ضد جوش پرودرماعم خریدم

نه کم استفاده کردمآره روتین دارم فوم شستشو ویتالایر پوست چرب مرطوب کننده راکوتن ضد آفتاب استیلن و سر ...

روتینت خیلی خوبه کاش نیاسینامید یا ضدلک میگرفتی به جای ویتامین سی .

الان ویتامین سی رو فقط روی یه قسمت بزن مثلا رو فک . یه مدت بزن اگه هیچ جوشی نزدی میتونی به بقیه جاها هم بزنی .

رو منافذ تاثیر نداره ولی یکم لک ها رو کمتر میکنه .

یه شب در میون یا هفته ای چندبار استفاده کن .

ضدافتاب هم زیاد بزن چون ویتامین سی نباید بهش افتاب بخوره . شب ها استفاده کن .

روتینت خیلی خوبه کاش نیاسینامید یا ضدلک میگرفتی به جای ویتامین سی . الان ویتامین سی رو فقط روی یه قس ...

اوکیع عزیزم مرسی

الان ضدلک قیمت مناسب چیا هست بنظرتون؟

چون بنظرم یه ماه فعلن از پن استفاده کنم جوشام بیشتر کنترل شه بعد برم سراغ لک و منافذ

اوکیع عزیزم مرسی الان ضدلک قیمت مناسب چیا هست بنظرتون؟چون بنظرم یه ماه فعلن از پن استفاده کنم جوشام ...

قربونت🩷

ضدلک درمالوگ رو معمولا به همه پیشنهاد میکنم چون ریسک حساسیت نداره و با استفاده مداوم لک ها رو از بین میبره و برگشت نداره . چون ایرانیه قیمتش مناسب تر از بقیه هست .

قربونت🩷ضدلک درمالوگ رو معمولا به همه پیشنهاد میکنم چون ریسک حساسیت نداره و با استفاده مداوم لک ها ر ...

من زد لک اسکین وان خریدم اون چطوره؟

نگو چرا نمیشود؟ حکمتی هست پس پرده نمیدانی تو...!

من زد لک اسکین وان خریدم اون چطوره؟

اونم خوبه عزیزم 👌🏻

چون پایه اش اربوتین هست ریسک خاصی نداره و معمولا برای همه مناسبه . لک ها رو به مرور کمرنگ میکنه

اونم خوبه عزیزم 👌🏻چون پایه اش اربوتین هست ریسک خاصی نداره و معمولا برای همه مناسبه . لک ها رو به م ...

من هر شب میزنم تقریبا بنظرت چقدر میکشه که بره لک هام؟

و اینم بگم با ژل آلوئهورا هم زمان میزنم یعنی اول ضد لک میزنم بلافاصله از روش ژل میزنم

من هر شب میزنم تقریبا بنظرت چقدر میکشه که بره لک هام؟و اینم بگم با ژل آلوئهورا هم زمان میزنم یعنی او ...

زمان مشخصی نداره ولی هر محصولی حداقل ۶ هفته باید استفاده بشه تا کم کم نتایجش معلوم بشه . لک های تازه رو بعد از ۶ هفته کمرنگ میکنه ولی لک قدیمی نیاز به استفاده مداوم داره .

ژل الوئه ورا رو لطفا جدا استفاده کنین و روی ضدلک نزنین عزیزم.

صبح ها هم حتما تو روتینتون ضدافتاب داشته باشین که ضدلک اثرشو بذاره .

زمان مشخصی نداره ولی هر محصولی حداقل ۶ هفته باید استفاده بشه تا کم کم نتایجش معلوم بشه . لک های تازه ...

چرا جدا بزنم؟ مشکلی ایجاد میکنه؟ آخه قبل ضد لک هم تو روتین شبام بود این ژل

و اینکه من زیاد بیرون نمیرم ، صبحا تو خونه هم ضد آفتاب بزنم؟؟؟

چرا جدا بزنم؟ مشکلی ایجاد میکنه؟ آخه قبل ضد لک هم تو روتین شبام بود این ژلو اینکه من زیاد بیرون نمیر ...

تاثیر ضدلکتون رو کم میکنه .

ضدلکتون بصورت کرم هست و باید اخرین مرحله روتین شب باشه .

ژل رو میتونین چند ساعت قبل از ضدلک یا روز ها استفاده کنین .

نه داخل خونه نیازی نیست .