2777
2789
عنوان

توی دوستی

80 بازدید | 12 پست

به نظرتون اینکه آدم همیشه مواظب حرف زدن و رفتارش با دوستش باشه که ناراحتش نکنه، اون دوستی براش خسته کننده میشه؟

من خیلی حساسم میگم شاید دوستمو اذیت کردم

من دیگه از ی جایی ب بعد خیلی چیزی نمیپرسم، شوخیای زشت و اینا هم نمیکنم

توهین و فحش و اینا حتی به شوخی هم نمیکنم

برام مهمه که احترام حفظ شه

که جهان رنج بزرگیست، نگارا تو بخند💗✨Maybe a biology teacher in the future🖋🪢

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نمی دونم

به نظرم دوستی باید اینقدر صمیمی باشه که آدم نگران نباشه حرفی بزنه که طرف مقابلش ناراحت بشه

الان چند ساله خودم و دوستم به هم دیگه همه چیز میگیم ولی تا حالا یکبار هم ناراحت نشدیم

اره...خسته کننده میشه

و اون دوست دوستِ واقعی نیست

دوست واقعی اونیه که پیشش هرچی بگی بخنده و بهش بر نخوره چون از دلت خبر داره و منظور دار نگفتی

نمیدونم الان تو چه وضعی هستی چه احساسی داری یا حتی نمیدونم شاید فراموشم کردی!..فقط بدون بعد گذشت چندسال هنوز دوست دارم:)

من دیگه از ی جایی ب بعد خیلی چیزی نمیپرسم، شوخیای زشت و اینا هم نمیکنمتوهین و فحش و اینا حتی به شوخی ...

اره صد در صد احترام مهمه

ولی مثلا من حس میکنم دوستم گاهی اوقات به حرفام گوش نمیکنه و وسط حرفم با یکی دیگه حرف میزنه

میگم شاید حق ناراحت شدنو نداشتم چون کلا یکم فکرش درگیره

نمی دونم به نظرم دوستی باید اینقدر صمیمی باشه که آدم نگران نباشه حرفی بزنه که طرف مقابلش ناراحت بشه ...

اره ماهم شوخیامونو داریم و جنبمون بالاست ناراحت نمیشیم من منظورم از ناراحتی تو چیزای دیگه ای بود

اره...خسته کننده میشهو اون دوست دوستِ واقعی نیستدوست واقعی اونیه که پیشش هرچی بگی بخنده و بهش بر نخو ...

بله درسته ماهم اینجوریم من منظورم از ناراحت شدن از چیزایی مثل بی توجهی و اینجور چیزا بود

بله درسته ماهم اینجوریم من منظورم از ناراحت شدن از چیزایی مثل بی توجهی و اینجور چیزا بود

بیخیالش... رفیق اصلا مهم نیست توی زندگی سعی کن جدی نگیریش ممکنه امروز باشه فردا نباشه

در حد سلام و احوال پرسی یا در حد گذروندن یه روز تو کافه باهاش..

نمیدونم الان تو چه وضعی هستی چه احساسی داری یا حتی نمیدونم شاید فراموشم کردی!..فقط بدون بعد گذشت چندسال هنوز دوست دارم:)

دید من چیز دیگه ایه من رفیقم عین خواهرمه

باید ببینی ایا تو هم برای اون خواهری یا نه...