2777
2789
عنوان

گذشته

160 بازدید | 29 پست

لازمه گذشته رو به همسر گفت؟ من با کسی آشنا شدم با قصد ازدواج ک متاسفانه ایشون لاشی از آب دراومد و کات کردم

لازمه به همسرم بگم چون اون آقا آشنای خیلی خیلی نزدیک همسرم هستش

تو دیتی که برای آشنایی بیشتر بود منو بوس کرد و پایین تنموو با اصرار لمس کرد، اینجا من واکنشی نشون ندادم.

اما یک کم کم گذشت ازم خواست به بالاتنه دست بزنه که نزاشتم و یهو بدون اینکه بدونم شلوارشو درآورد که از پشت ارتباط برقرار کنه که نزاشتم بازم و محکم لباسمو گرفتم که بزور کاری نکنه .

ولی برای اون بوس و لمس نمیتونم خودمو ببخشم ، چون فک میکردم واقعا قصدش ازدواجه دیر فهمیدم قصدش سواستفاده ست و دیگ کات کردم ، بعد از چند ماه با پسرعموش ازدواج کردم سنتی بود ولی از بچگی عاشقش بودم ، حالا نسبت به این موضوع عذاب وجدان دارم بنطرتون چکار کنم؟ به تازگی عقد کردم

نگوحساس میشه

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توبه و بازگو نکردن نه در خوانواده در جای دیگه ولی واجبتر ازهمه توبه نصوح

❤ غسل در اشک زدم که اهل طریقت گوئند ، پاک شو پس دیده بر آن پاک انداز ، ( وقتی پاک نباشی چشمهات ، بدنت ، فکرت ، زبانت ، چه جوری می خوای به رخ زیبای پسر فاطمه امام مهدی نظر کنی ) واجنودک احنه الوفاء یا صاحب الامر یا مهدی❤ ، ما سربازان باوفای تو هستیم ❤

گذشته ها دیگه گذشته لازم نیست بگی زندگیت خراب نکن با گفتن گذشته خودت، منم گذشته چیزای تو زندگیم بوده ...

خیلی عذاب وجدان دارم و احساس ناپاک بودن و دست خورده بودن نمیتونم حالم خوب باشع