2777
2789
عنوان

گذشته

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 29 پست
وقتی توبه کردی و توبه ت هم واقعی بوده و پشیمونی قلبی و تکرار نکردی یعنی انگار اصلا گناهی نبوده خودتو ...

خیلی زیاد خودمو عذاب میدم جوری ک گاهی اونقدر فک میکنم احساس میکنم تو سرم خون ریزی داره میشه ، با اینکه اون پسر هیچوقت چیزی نمیگه مطمعنم و هیچ مدرکی ازم نداره، منتها من احساس ناپاک بودن بهم دست میده ، و اینکه طرف با خودش نگه زن فلانی دست خورده منع

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خیلی زیاد خودمو عذاب میدم جوری ک گاهی اونقدر فک میکنم احساس میکنم تو سرم خون ریزی داره میشه ، با این ...

پس حالا که مطمئنی نمیگه اصلا به همسرت نگو

چون اگه بگی بدتر عذابش میدی دوست داری اینو؟

یه چیزی بوده بین خودتو و خدات

عذاب وجدان دارم و احساس ناپاک بودن و دست خورده بودن حالم اصلا خوب نیست

ببین اگه بری این جزئیات رو به همسرت بگی نه تنها چیزی رو بهتر نمیکنه بلکه مطمئن باش دیدش خراب میشه

تا وقتی هم که خودش چیزی نپرسیده لزومی نداره تو بری بهش بگی که در گذشته با کی بودی و چیکار کردی

و اگرم چیزی گفتی اون جزئیات رو به هیچ عنوان نباید بگی چون مطمئن باش اثر منفی میذاره

این احساس عذاب وجدان ک میگی میتونی با یک مشاور حرف بزنی

ولی نباید زندگی مشترکت رو به خاطر این موضوع خراب کنی

مثلاً فکر میکنی اونهایی که ازدواج میکنند آیا همشون پاک هستن؟

خوب دیگه به هر دلیلی شده و برای خیلی از آدمها هم پیش میاد

ولی دیگه ولش کن

پس حالا که مطمئنی نمیگه اصلا به همسرت نگوچون اگه بگی بدتر عذابش میدی دوست داری اینو؟یه چیزی بوده بین ...

خیلی بدشانسم نمیدونم چرا باید همچین اتفاقی برای من رخ بده ، کل زندگیم سختی بوده ، آرزوم شوهرم بود که خدا نصیبم کرد ، ولی گذشته آزارم میده

خیلی بدشانسم نمیدونم چرا باید همچین اتفاقی برای من رخ بده ، کل زندگیم سختی بوده ، آرزوم شوهرم بود که ...

میدونستی همین که خدا حاجتتو داده یعنی توبه پذیرفته شده و خدا دوستت داره؟ مطمئن باش شک نکن

حس بد نداشته باش عوضش برای همسرت جبران کن با خوبی و مهربونی

خیلی بدشانسم نمیدونم چرا باید همچین اتفاقی برای من رخ بده ، کل زندگیم سختی بوده ، آرزوم شوهرم بود که ...

تازه داستان شما فرق میکنه

شما همچین دختری نبودی که دنبال این چیزا باشی

از پاکیت و سادگیت سو استفاده شده خدا خیرش نده

میدونستی همین که خدا حاجتتو داده یعنی توبه پذیرفته شده و خدا دوستت داره؟ مطمئن باش شک نکن حس بد نداش ...

من این پسر رو تو خواب هم نمیدیدم بیاد خواستگاریم ولی دقیقا بعد از یکماه از کات با پسرعموش اومد خواستگاریم و الان زنشم و باهاش خوشبخت ترینم ، یعنی خدا برام معجزه کرده ؟ دوستم داشته؟ منو بخشیده؟

من این پسر رو تو خواب هم نمیدیدم بیاد خواستگاریم ولی دقیقا بعد از یکماه از کات با پسرعموش اومد خواست ...

اره عزیزم شک نکن چون سخن خودشه که جوان توبه کار که توبه ش واقعی باشه رو بسیار دوست دارم

این افکار هم همه ش کار شیطانه که از خدا دورت کنه

تازه داستان شما فرق میکنهشما همچین دختری نبودی که دنبال این چیزا باشیاز پاکیت و سادگیت سو استفاده شد ...

آره از اول هم بهش گفته بودم اهل این چیزا نیستم و اگه نمیخوای نباش

ولی اونم گفت دنبال این چیزا نیست

ک متاسفانه بود🥲