2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگه مشکلی هستش که دارودرمانی جواب نمیده عقیقه بزنید برای خودتون من با عقیقه خوب شدم دارودرمانی جواب ...

امکان داره عقیقه ک کردم درست نباشه الان همش پشت هم بدبیاری میارم ۳ ماهه تمام کارم شده گریه 😢

امکان داره عقیقه ک کردم درست نباشه الان همش پشت هم بدبیاری میارم ۳ ماهه تمام کارم شده گریه 😢

اصولا بعد از عقیقه باید برعکس باشه. شاید یه جای کار میلنگه. یه تاپیک زدم درموردش یه نگاهی بندازید

اصولا بعد از عقیقه باید برعکس باشه. شاید یه جای کار میلنگه. یه تاپیک زدم درموردش یه نگاهی بندازید

حدود ۵ ۶ سال پیش عقیقه کردم اون موقع هم حالم بد بود یه اتفاق بد برام افتاده بود مریض بودم

جای خاصی نرفتم یه جا عطاری بود رفتم دیگه هم نرفتم از روی کتاب اینا خودم یه سری چیزا رعایت کردم

نه عطاری نه، متخصص طب سنتی. اینا پزشکی میخونن بعد میرن شاخه طب سنتی. ام اس از سردی اعصابه درمانش پیش طب سنتیه. عطاری ها سوادشو ندارن. یه آشنایی داشتیم رفته بود پیش عطاری که همه تعریفش میکردن برای درمان میگرن. عطاریه فرق میگرن سرد و گرم رو نمیدونست داروی میگرن گرم رو برای میگرن سرد داده بود به طرف بیچاره داشت از سردرد نابود میشد. علمشو ندارن

خواب سه نوع هست جز این سه نوع خواب نداریم. ۱ - خواب شیطانی که از طرف شیطانه ۲- خوابی که بهش فکر کردی یا درگیری ذهنی داری تعبیری نداره ۳- خوابی که صادقه و تعبیر داره

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.