2777
2789
اره دکترا هم انقدر واضح حرف نمیزنن یه ذره منو من میکنن تا بگن آدم چشه ولی این ته دل منو خالی کرد

والا آخه

در ثانی بخدا اصلا تعبیر خواب کلی قانون و شرایط و تبصره داره اینطوری نیست که همیشه یه تعبیر یکسان داشته باشه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

والا آخهدر ثانی بخدا اصلا تعبیر خواب کلی قانون و شرایط و تبصره داره اینطوری نیست که همیشه یه تعبیر ی ...

میدونه چیه حتی بهش گفتم من حالم بد شد تو رو خدا تعبیر خیرو خوب بکنید گف شما که خودت واردی خودت تعبیر خیر کردی دیگه یا بکن

اصلا آرامش ندارم زندگیم شده جهنم

بیخیال گاهی لازمه عالم و ادمو بزاری کنار سال ۹۷ خواهرم فوت شد ۲۵ سالش بود تا ۴ سال هی کارم گریه بود هفته ای یه بار میاومد بخوابم روزم جهنم شبم جهنم برای خواهربررگم درگیر بودم خونه اعصابم خورد شد ۳ سال پیش اون همه وابستگی که داشتم با خواهر عوت شدم از دم همه رو گذاشتم کنار الان میاد بخوابم ها شاید سالی دو بار