2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخلاقش خوبه ميگن كارش هم خوبه ، راستش من مشكل خاصى نداشتم  دوستم پيشش ميره ازش راضيه

دوست من تازگی پیشش زایمان کرده توی پاسارگاد واقعا راضی بود، چون خود دکتر بلافاصله بعد زایمان شکم بند برا همه میبنده واقعا بغد زایمان از همه راحتتر تونست راه بره و الان بعد چهل روز جای بخیه اش عالیه

اینک منم زنی در آستانه سی سالگی

سلام 

من فقط عضو شدم که این مطلب و بنویسم...

از بیمارای ایشون هستم

5ماهه باردارم

از وقتی هنوز یه ماهم بود رفتم پیشش ولی بماند که چقدر بهم استرس داد و چقدر اشتباه پشت اشتباه.

یه دونه چکاپ برام ننوشت.

الان تو ماه 5فهمیدم هم دیابت بارداری دارم هم تیروئیدم کم کاره که خدا میدونه چقدر عوارض داره

ویتامین و دارو هم هرچی مینویسه بدون اینکه بفهمه اصلا من کمبود فلان ویتامین یا کلسیم یا آهن رو دارم 

رو هوا نوشته...

الان به حالت مستأصل تو ماه 5دارم دکترمو عوض میکنم.

به نظرم ایشون فقط قابله ست که بلده بچه بدنیا بیاره.البته اونم اگه باشه!!!!!

شما قطعن عضو شدي كه ايشونو خواب كني

شرايط بارداري من بسيار سخت بود كل بارداري بدون ذره اي استرس منو همراهي كرد زايمانمم يهويي شد ولي بهم نگفت كه استرس نگيرم بچمم صحيح و سالم داد بقلم روندمو خودندم  ديدم بند ناف پيچيده بوده و آب نداشته كيسه آبم

بعدشم ويتامين هاي روتين كه تو بارداري كمبود ميگيري ميده 

من سقط داشتم از مادر دلسوز تر كنارم بود و استرس نميداد 

انقدر آرامش و انرژي مثبت داره كه حد نداره

mahsa934
تعداد پست: 1

من العان ۶ ماهم تموم شده دارم ماه هفت رو پر میکنم و تحت نظر این خانم اخوان بودم.طبق حرف های مادرم پیش این خانم رفتم چون خودمو دنیا آورده بود..انقدر پشیمونم که العان مجبور به عوض کردن دکترم شدم.تشخیص هاش درست نیست و از نظر روحی انقدر منو بهم ریخت..ب من میگفت بچه پایینه و فلانی و در صورتی که پیش سونوگراف میرفتم میگفت نه بچه بالاست خوبه.هردفعه رفتم بماند که ۶ ساعت نشیتم فقط..پر از استرس شدم برگشتم.دوران بارداریم جهنم شده.بسیار بداخلاقه و فقط اونایی ک بچشون پسره رو تحویل میگیره هرکی بگه دختر دارم میگه اشکال نداره انشالله بعدی پسر..و اصلا مریض هاشو یادش نمیمونه سنش بالاست.و در هربار معاینه ۴ الی ۵ نفر رو میفرسته داخل..من تا الان جمعا ۵ کیلو اضافه کردم بمن گفت خیلی چاق شدی.خطرناکه..در کل من راضی نبودم به انتظارش نمی ارزه.بداخلاقه خیلی.هردفعه میگفت بچه پایین اومده افسردگی گرفتم.درحالی که تشخیصش اشتباه بود.تازه انقدر نامنظمه که همه میگن سر زایمان دیر میاد.

من چند سری پبش ایشون ویزیت شدم.مطبشون فوق العاده شلوغ و چند نفر باهم میفرستن داخل و این باعث میشه تمرکز کافی نداشته باشن.ولی من از یکی دو نفر از خانمایی ک پیششون زایمان کردن پرسیدم گفتن کارشون عالیه.خودمم شک دارم زایمان برم پیش ایشون یا نه