2777
2789
هرروز بنویس فکرت هم مهم هاااا خیلی ممکن حتی نویسی ولی فکر کنی من خیلی وقتها فکرش عمیق میکنم کتاب حتم ...

خب من هر روز خواسته هام رو نوشتم اون ده تا چیز که خدا هم بهم داده اینم بنویسم یا فقط خواسته هام بنویسم؟

آرزوهاتو برای هیچ کس تعریف نکن......

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نه غیر ممکن نبود ولی تو ببین چقدر فکر مردیغیر ممکنچقدر نوشتیبه نظرت میشه اخه بعد بگی فکر کردم نشد

ایشون میگه میخواد از مدت سربازیش کم شه یعنی مثل معجزه واقعا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟ قانون جذب واسم جالب بود همیشه

🌱

من خودم بارها دیدم وقتی که به چیزی عمیقا فکر کنم اتفاقات طوری پیش میره که انگار همه چیز دست به دست ه ...

شنبه ۳ مهر دو روز بود حقوق ریخته بودن حسابم تنها ۱۰۰ تومن پول بود فکر کردم باور کردم حسابم پول میاد

بعدش از اداره یه تومن ریختن

بعد رئیس صدامون کرد ۳ نفر هم اتاقی گف تقدیر تشکر مناسبت کاری شما مونده شهریور بخاطر ثبتنام یه تومن کارت هدیه

هم اتاقی مسئولم فلش گرون داد

بله میشد ولی ایشون همش فکر کرده نمیشه و حتی بارها نوشته نمیشه

یعنی در این حده؟ منم میتونم با افکار مدت سربازی داداشمو کم کنم؟😄انگار باید طوری باشم که انگار اون اتفاق افتاده؟

🌱

خب من هر روز خواسته هام رو نوشتم اون ده تا چیز که خدا هم بهم داده اینم بنویسم یا فقط خواسته هام بنو ...

ببین تو این کتاب که بهت گفتم کامل نوشته براهمین میگم تو اینترنت یا بخون یا ویس گوش بده اگه میخوای بنویسی چون کامل هست

یه صفحه اول صبح پاشدی ۱۰ تا چیزهایی که داری بنویس 🏆خدایا ششکرت سالم هستم چون........علتش بنویس

😍 خدایا بی نهایت ممنونم سرکار میرم چون درآمد دارم راحتم

صفحه روبروش چیزهایی که میخوای داشته باشی ۳ باربنوبس خدایاشکرت بعد خواسته ات

خدایاشکرت۳بار ماشین جک دارم

خدایا شکرت کشورم درامنیت ارامش هست