2777
2789
میدونم عزیزم من خودم از قانون جذب همه چیو میدونم و قبلا خیلی چیزارو جذب کردم و بهش اعتقاد دارماما ای ...

خوندم دیگه مربوط به سربازی بود خودت که قانون بلدی ببین همون تاپیک چقدر منفی نوشتی اونا تو ذهنت درج کردی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوندم دیگه مربوط به سربازی بود خودت که قانون بلدی ببین همون تاپیک چقدر منفی نوشتی اونا تو ذهنت درج ک ...

متاسفانه اره ولی از امروز رو خودم کار میکنم

من خیلیییی چیزارو قبلا جذب کردم و طوری بودم ک مطمعن میشدم بهش میرسم ولی الان حس میکنم این خواسته غیرممکنه و نمیشه و این حس بد گند میزنه

بنظرت تاپیکی ک خوندی خواسته من غیرممکنه؟

میشه برای حل مشکل بزرگمون صلوات بفرستید؟💔

یعنی اکر من بنویسم هر روز من خوشبختم من فلان چیز رو خریدم من دانشجوی دانشگاه فرهنگیان هستم و ....بهش ...

یه دفتر بردار

تو یه صفحه اش ده تا چیزهایی که خدا بهت داده شکر میکنی با علت صفحه بعد روبروش خدایا شکرت ۳ بار مینویسی بعد مثلا میخوای ماشین ۲۰۶ داشته باشی مینوسی خدایا شکرت ۲۰۶ دارم جلو درم یا میرونم خوشحالم همون لحظه قلبت آروم باشه فکرت آروم باور کنی داری

بعدا نگی اگه نرسم چی

یه دفتر بردارتو یه صفحه اش ده تا چیزهایی که خدا بهت داده شکر میکنی با علت صفحه بعد روبروش خدایا شکرت ...

پس اول باید شکرگزار باشم بخاطر چیزایی که دارم؟

همین الان استرس گرفتم🤣

آرزوهاتو برای هیچ کس تعریف نکن......

متاسفانه اره ولی از امروز رو خودم کار میکنممن خیلیییی چیزارو قبلا جذب کردم و طوری بودم ک مطمعن میشدم ...

نه غیر ممکن نبود ولی تو ببین چقدر فکر مردی

غیر ممکن

چقدر نوشتی

به نظرت میشه اخه بعد بگی فکر کردم نشد

یه دفتر بردارتو یه صفحه اش ده تا چیزهایی که خدا بهت داده شکر میکنی با علت صفحه بعد روبروش خدایا شکرت ...

هر روز بنویسم ؟

بعد روزای بعد فقط خواسته هامو بنویسم یا اینکه ده از چیزایی که خدا بهم داده هم بنویسم هر روز؟

آرزوهاتو برای هیچ کس تعریف نکن......

پس اول باید شکرگزار باشم بخاطر چیزایی که دارم؟همین الان استرس گرفتم🤣

دوستم۱۵ سال سابقه انتقالی نمیتونس بگیره پارسال باهاش آشنا شدم همش انرژی مثبت دادم بهش

باور کرده بود دیگه از مهر انتقالی اش حل میشه

و شد رف

اگر دوست داشتی بگو یکم امیدوارم بشم

من خودم بارها دیدم وقتی که به چیزی عمیقا فکر کنم اتفاقات طوری پیش میره که انگار همه چیز دست به دست هم میده تا بهش برسم
در واقع انگار وقتی ذهنت رو متمرکز میکنی مسیر رسیدن به اون خواسته برات واضح تر میشه

عاشق خدام #خودم#خانوادم#زندگی#خوبیها#میشه برای سلامتی پدرومادرم صلوات بفرستید

نه غیر ممکن نبود ولی تو ببین چقدر فکر مردیغیر ممکنچقدر نوشتیبه نظرت میشه اخه بعد بگی فکر کردم نشد

خب از امروز میخوام رو خودم کار کنم و ارتعاش بفرستمو بنویسم و کلی چیزای دیگه

اگه اینکارو کنم اون انرژی منفیه دیگه تاثیر نمیزاره؟

میشه برای حل مشکل بزرگمون صلوات بفرستید؟💔

هر روز بنویسم ؟بعد روزای بعد فقط خواسته هامو بنویسم یا اینکه ده از چیزایی که خدا بهم داده هم بنویسم ...

هرروز بنویس فکرت هم مهم هاااا خیلی ممکن حتی نویسی ولی فکر کنی من خیلی وقتها فکرش عمیق میکنم

کتاب حتما بخون تو گوگل هم هست