2777
2789
باید با حال خوب و انرژی خوب بخایاگ حالت بد باشه نمیشه

بله حتی اون موقع نرسه بازم باورکنه میرسه من خودم برا استخدامی بارها افتادم اما ازتلاشم دست نکشیدم تااخرش رسیدم

الانم سال هاس مینویسم برا دکتری اما نمیگم نشد دیگه دیگه میدونم باور دارم میشه😍 من دانشجو دکتری میشم انشالله

بله حتی اون موقع نرسه بازم باورکنه میرسه من خودم برا استخدامی بارها افتادم اما ازتلاشم دست نکشیدم تا ...

إن شاء الله همه ی چیزای خوب میشه

بعضی وقتا ب خودم میگم مگه چن سال میخایم عمر کنیم ک اینقد منفی بافی و حالمونو بد میکنیم؟چی میشه تا آخر عمر با شکرگزاری و حال خوب سپری کنیم فارغ از اینکه چ اتفاقایی میوفته و چی میشه آخرش

باشد ک بگشایی دری🍃گویی ک برخیز اَندر آ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه تاپیک خوبیییی🩵😌

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
إن شاء الله همه ی چیزای خوب میشهبعضی وقتا ب خودم میگم مگه چن سال میخایم عمر کنیم ک اینقد منفی بافی و ...

دقیقا حتی یکساعت دیگه معلوم نیس زنده باشیم یانه بهتر تو لحظه زندگی کنیم

شاد خوشحال

حتی کسانی که نمیخورن نمیپوشن فقط جمع میکنن کارشون خوب نیس

ولخرجی بده آدم باید حتما پس اندازه کنه ولی کسایی هستند پول دارند ولی درست حساب خورد خوراک ندارن خیلی بده نگه میدارن بزا چی