من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
نظر اقای نویسنده چیه؟اگه همه ی اینایی که گفتی رو داشته باشه بیشتر از که انتظارش رو داری داشته باشت خ ...
مثل این که حساسیتت فقط روی طرز تفکرته و اعتقادت
بزار خیالتو راحت کنم
من تو خانواده ی خیلی ازاد و بازی بزرگ شدم در حدی که تو ارتباط و لمس و ... محدودیت ندارن ولی کسی که انتخاب کردم کاملا ضد فرهنگ خانوادگیمونه و این انتخاباتم حساب شده بوده و واسم ارزش داشت چنین انتخابی که به حریم خودش احترام میزاره و ارزش قائله
مطمعنا ضعیف بودن و از جایگاه نیاز بهتون نزدیک شدنیک مرد واقعی اینطوری به کسی ابراز علاقه نمیکنه
اتفاقا بعضیاشون در وهله اول خودمو چهرمو و هیکلمو دیده بودن و پسندیده بودن و صدی ب نود اول بخاطر خوشکلیم اومدن جلو .. بعد ک دیگ وضعیت مالیم و زندگیم دیدن پافشاریشون صدبرابر شد