الان نشسته بودم و نگران از این وضع مملکت.یدفه گوشی ام رو باز کردم دیدم صفحه ی نی نی سایت بازه،تاپیک بود : معجزه.خیلی قبل ترا خونده بودمش. نمیدونم چرا باز بود.اما یه بار دیگه خوندم و مو به تنم سیخ شده.هممون معجزه دیدیم.من خیلی دیدم.مهمترینش تولد پسرم.الان دو ماه هس.واسه داشتنش قرآن رو دوره کردم.نماز اول وقت.نماز شب.دعا.نذر.تو همین نی نی سایت هر کی هر دعا و نذری ازش جواب گرفته بود من انجام دادم.جواب دیدم.پسرم تو بغلمه.خدایا روزی هزار بار شکرت.خدایا شکرت.خدایا بازم نگامون کن.خدایا تنهامون نذار.خدایا هر کی امشب دلش شکست و گرفت حاجتش رو بده.
بگو خدایا صلاح و قسمت و تقدیر منو اگه صلاح میدونی تغییر بده و اونی ک ازت میخوام بهم بده .باور کن میشه .فقط اینو هر روز به خدا بگو ... آیه ی ۳۱ یا ۳۳ یادم نیست کدوم بود ، تو نت و همین سایت هست.باید آیه رو مال سوره رعد بنویسی مقطع ببندی به کمرت.بی شک باردار میشی.من جواب گرفتم
بگو خدایا صلاح و قسمت و تقدیر منو اگه صلاح میدونی تغییر بده و اونی ک ازت میخوام بهم بده .باور کن میشه .فقط اینو هر روز به خدا بگو ... نگو تو رو خدا . خدا حواسش هست . ببین خدا رو . فقط ببین
بگو خدایا صلاح و قسمت و تقدیر منو اگه صلاح میدونی تغییر بده و اونی ک ازت میخوام بهم بده .باور کن میشه .فقط اینو هر روز به خدا بگو . ان شالله براش دعا میکنم.خدا یا به دل شکسته ی فاطمه ی زهرا ، حاجت دوستمون رو بده. عزیزم نماز استغاثه ی حضرت زهرا بخون.حضرت زهرا بدجور حاجت میده و پسرش امام حسین
نمیده که نه معجزه نه کمک همش گوش میده فقط تازه اونم دیگه بیخیال شده
عزیرم کفر نگو حتما حکمتی هست. من خودم واسه بچه دار شدن زمین و زمان و بهم دوختم خدا بهم دوتا دختر داد. من عاشق شوهرمم عاشق زندگیمم ولی اتفاقایی افتاد از طرف خانوادش که اگه این دوتا بچه نبودن طلاق گرفته بودم ولی اینم حتما حکمتی داره تا من بمونم سر زندیگیم