2777
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 38 پست
من... الان معجزه میخوام همین الان . مثل شما همه ی ختمها و توسلها رو انجام دادم...دلم میخواد منم بب ...

بگو خدایا صلاح و قسمت و تقدیر منو اگه صلاح میدونی تغییر بده و اونی ک ازت میخوام بهم بده .باور کن میشه .فقط اینو هر روز به خدا بگو 

براي سلامتي فرزندم يه صلوات بفرستيد لطفا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیده که نه معجزه نه کمک همش گوش میده فقط تازه اونم دیگه بیخیال شده

بگو خدایا صلاح و قسمت و تقدیر منو اگه صلاح میدونی تغییر بده و اونی ک ازت میخوام بهم بده .باور کن میشه .فقط اینو هر روز به خدا بگو 

منم معجزه میخوام معجزه مادرشدن کلی نذر کردم کلی گریه کردم الان بدجور داغونم اعصابم خورده دارم دیوونه ...

بگو خدایا صلاح و قسمت و تقدیر منو اگه صلاح میدونی تغییر بده و اونی ک ازت میخوام بهم بده .باور کن میشه .فقط اینو هر روز به خدا بگو ... آیه ی ۳۱ یا ۳۳ یادم نیست کدوم بود ، تو نت و همین سایت هست.باید آیه رو مال سوره رعد بنویسی مقطع ببندی به کمرت.بی شک باردار میشی.من جواب گرفتم 

معجزه      چندوقته این حرفا برام مسخره شده

بگو خدایا صلاح و قسمت و تقدیر منو اگه صلاح میدونی تغییر بده و اونی ک ازت میخوام بهم بده .باور کن میشه .فقط اینو هر روز به خدا بگو ‌... نگو تو رو خدا . خدا حواسش هست . ببین خدا رو . فقط ببین 

منم دلم معجزه ميخواد.(امضام)

بگو خدایا صلاح و قسمت و تقدیر منو اگه صلاح میدونی تغییر بده و اونی ک ازت میخوام بهم بده .باور کن میشه .فقط اینو هر روز به خدا بگو . ان شالله براش دعا میکنم.خدا یا به دل شکسته ی فاطمه ی زهرا ، حاجت دوستمون رو بده. عزیزم نماز استغاثه ی حضرت زهرا بخون.حضرت زهرا بدجور حاجت میده و پسرش امام حسین 

خدایا واسه سلامتی بابام معجزه کن 

الهی آمین.ان شالله تا محرم امام حسین ، امام حسین حاجتت رو بده.بیا بگو خبر بده ک امام حسین شنید و جواب داد 

من که ناراحتم

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
من که ناراحتم

ناراحت باش ولی ایمان داشته باش.به خدا که معجزه میکنه.باور کن نه واسه اینکه معجزه دیدم میگم ، واسه اینکه هست . وجود داره ... بهش ایمان داشته باش 

نمیده که نه معجزه نه کمک همش گوش میده فقط تازه اونم دیگه بیخیال شده

عزیرم کفر نگو حتما حکمتی هست. من خودم واسه بچه دار شدن زمین و زمان و بهم دوختم خدا بهم دوتا دختر داد. من عاشق شوهرمم عاشق زندگیمم ولی اتفاقایی افتاد از طرف خانوادش که اگه این دوتا بچه نبودن طلاق گرفته بودم ولی اینم حتما حکمتی داره تا من بمونم سر زندیگیم 

ناراحت باش ولی ایمان داشته باش.به خدا که معجزه میکنه.باور کن نه واسه اینکه معجزه دیدم میگم ، واسه ای ...

اتفاقا همین که ایمانم هست ناراحتم دلم خیلی گرفته با اینکه همه چیزو دیدم فکر میکنم خیلی بی انصافیه حتی نمیخوام گله کنم

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
ناراحت باش ولی ایمان داشته باش.به خدا که معجزه میکنه.باور کن نه واسه اینکه معجزه دیدم میگم ، واسه ای ...

امیدوارم به هر حاجتی که به صلاحته برسی گلم💕

عزیرم کفر نگو حتما حکمتی هست. من خودم واسه بچه دار شدن زمین و زمان و بهم دوختم خدا بهم دوتا دختر داد ...

شما قبل ازین که زندگیت خراب بشه معجزه دیدی پس حق داری اعتقاد داشته باشی چون زندگیت بهم نریخت

ولی من همه وارزوام و داشته هام ازدست رفت زندگیم ازهم پاشید دیگه به چه امیدی

آب که از سر گذشت چه یک وجب چه صدوجب

دیگه طاقتم طاق شده لطفا واسم دعا کنید حاجتم برآورده شه ❤