2777
2789
عنوان

گریه ی پورعلی گنجی روشونه های پپه

| مشاهده متن کامل بحث + 1786 بازدید | 72 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داورپریوده بهتربودبازم

برای ناراحتی تون برای عدم صعود ایران احترام قایلم منم ناراحتم همچنان

برای گریه های پور علی گنجی هم خیلی متاسف شدم

منم باهاتون و غیرت بچه های فوتبالیست مون موافقم 

ولیییییییییییییییییییییییییی دیگه برای " پریود " اینو نگیم 

نگیم نگیم نگیم !

این پریود چیه افتاده سر زبونا تون ؟؟؟ 

مگه پریود چشه ربطش می دیم به ناراحتی و بدخلقی و خل وضعی !!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

ما خودمون خانوووومیم

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
آره بابا این فوتبالیستا میلیاردی پول میگیرن توپ میبینن میلرزن برن جلو حالا گریشونم من بکنم 

انصافا قشنگ بازی کردن...اسپانیا و رونالدو کم کسایی نبودن ولی الان ارزش حرص خوردن نداره 

یه لحظه هم حیفه برم تو فکرش😞

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

چراهمتون پولشونومیگین خداییش اون همه  تلاش کردن اگه داورآدم بپدصعودم میکردن به نظرمن خیچ وقت رونالدوبااون تعصب عشق فوتبال بازی نکرده که بچه هادیشب کردن 

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
خانما مگه پپه بازیکن پرتغال نبود پس چرا رو شونه های پپه گریه کرده

داشت گریه میکرد پپه بغلش کرد

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
خانما مگه پپه بازیکن پرتغال نبود پس چرا رو شونه های پپه گریه کرده

منم امروزدیدم واقعاناراحت شدم سرشوکرده تویقه ش گریه میکنه پپه اومدبقلش کرد

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
خیلی ثابت کردین هنگفت پول میگیرن ولی نتیجه نمیدن

ببخشیدا کم‌کاری نکردن!صعود کردن‌جام‌جهانی عالیم بازی کردن!آمریکا یا ایتالیام حتی نتونستن بیان😒تازه اونا خیلی بیشترم‌میگیرن امکاناته بیشترم دارن!!شما اصلا دوتا بازیو دیدی؟؟از حق نگذریم در نوعه خودشون عالی بودن!!!با اسپانیا و پرتغال بازی کردنا همشون ستاره بودن!😐😐😐😐

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!