2777
2789
عنوان

گریه ی پورعلی گنجی روشونه های پپه

| مشاهده متن کامل بحث + 1786 بازدید | 72 پست
 اون پول میلیاردی رو اسپانسر خصوصی به اینا میده  حق استاد و فرهیخته ها رو اختلاس گرا خور ...

😊😊😊😊

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون لحظه اخر مثه اینکه طارمی یه گل زد ولی نفهمیدم چی شد من دیدم توپ رفت توی دروازه جیغ زدم به خودمم ...

تو دروازه نرفت به تور خورده فکر کردی گل زده قشنگ تلوزیون نشون داد.

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!
کل دنیا با ایرانی جماعت بدن  هیچ جا چشم دارن ببیننمون گناه مردم ایران چیه

انگارزاییده شدیم بدبختی ببینیم وکناربیایم

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
واقعا واقعا پوزخندای رونادوروندیدن انگارهمین که نذاشتن اون بهمون گل بزنه اگه عرق ملی داشته باشن میگن ...

عزیزم رونالدو پوزخند نزد شما اگر بری بازیاشو ببینی کلا همین شکلیه!قیافش مغروره از رو ظاهر قضاوت نکنید😊

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!

امکان ند اشت رونالدواخراج شه بازیکنای مااون وسط هرچیشون میشدداوراهمیت نمیداداصلا

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

کشوری که یزمانی همه آرزو داشتن بیان توش الان جوری شده که حتی خود مردمش دارن قرار میکنن ازش 

این  رزشکارا تو همچین جایی خودشونو رسوندن جام جهانی با تمام ناداوری ها و قضاوت ها بازم خوب بازی میکنن بعد یه عده میان هی نقدشون میکنن

خدایا سرده این پایین دستای یخ زدمو بگیر خدا
عزیزم رونالدو پوزخند نزد شما اگر بری بازیاشو ببینی کلا همین شکلیه!قیافش مغروره از رو ظاهر قضاوت نکنی ...

باش این قبول وقتی حقش کارت قرمزبودبه کارت زردم داشت اعتراض میکرد

کشوری که یزمانی همه آرزو داشتن بیان توش الان جوری شده که حتی خود مردمش دارن قرار میکنن ازش  ای ...

آره خیلی بده نقدشونم میکنن

تیم های دیگه یه عالمه بازی تدارکاتی داشتن ولی ایران نداشت به ایران حتی کفشم ندادن همین که اینقدر قشنگ بازی کردن خودش کلیه من اصلا فک نمیکردم تو بازی اسپانیا و پرتغال ما اصلا حمله کنیم ولی اگه یکم تجربه داشتیم میتونستیم ببریم

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
باش این قبول وقتی حقش کارت قرمزبودبه کارت زردم داشت اعتراض میکرد

راجبه اون نظری ندارم یه سریا میگن زرد حقش بود یه سریا میگن قرمز ولی از عمد نزد!با شدتم نبود دیگه🙄🙄🙄وگرنه جهانبخشم رو دروازه بانشون خیلی بد خطا کرد قشنگ پاش کوبیده شد تو صورته دروازه بان.فوتبال همینه دیگه نباید به خاطر این چیزا بیان به طرف فحش بدن که🙂