2777
2789
عنوان

ازمایش دیابت در بارداری

136 بازدید | 8 پست

سلام من ازمایشه قندم ناشتا ۸۰بود بعد ۲ساعت که صبحانه خوردم شده ۱۱۱.الان من قند دارم یا خوبه جوابش؟

گر نگهداره من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه وسط ازمایش،باید چیزی،بخوری؟

اره ازمایش قند ۲ساعته اینجوریه اول ناشتا خون میدی بعدش صبحانه میخوری ۲ساعت بعد از صبحانه باز ازمایش میدی

اره ازمایش قند ۲ساعته اینجوریه اول ناشتا خون میدی بعدش صبحانه میخوری ۲ساعت بعد از صبحانه باز ازمایش ...

من وقتی رفتم اول ناشتا خون دادم بعد از اون شربتای گلوکز خوردم بعدش هر یک ساعت یک بار دوباره خون دادم ولی گفتن باید هیچی نخوری 

از اخرم قند ناشتا شد85 اون یکی دیگه 100 دکتر گفت اشتباه شده دوباره باید بگیری 

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
من وقتی رفتم اول ناشتا خون دادم بعد از اون شربتای گلوکز خوردم بعدش هر یک ساعت یک بار دوباره خون دادم ...

نه من ازمایش گلوکز نداده بودم دکتر واسم نوشته بود ولی نرفتم بدم بعدم دیگه دیر شده بود واسه همین قند ۲ساعته دکترم گفت بده

نه من ازمایش گلوکز نداده بودم دکتر واسم نوشته بود ولی نرفتم بدم بعدم دیگه دیر شده بود واسه همین قند ...

اها👍

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️