نه اصلا تلقین نیست
زنداداش من دوتا بچه داره ناخواسته باردار شد و سقطش کرد
بعد اون اگه بگم چه بر سر زندگیشون اومد غیر قابل باوره
،برادرم دو بار تا پای مرگ رفت و برگشت
زندگیشون به طلاق کشیده شد و یکسال جدا بودن و بعدش مجدد برگشتن به هم ولی زندگیشون جهنمه واقعیه به خدا ،یک روز آسایش ندارن و واقعا تو نون شبشون موندن
برادرم کسب و کار چندین سالش رو از دست داد ، بعدش مجبور شد بره شرکت و بعد از یک سال از شرکت اخراج شد ،یه کار دیگه تو یه شهری که دو ساعت فاصله داره پیدا کرد و بعد دو سه ماه اونجا هم تعطیل شد و مجبور شد بره یه شهر دیگه ای که سه چهار ساعت فاصله هست اونجا هم چند ماه بیشتر نموند چون حقوق کافی نمیدادن و بعد اون بازم رفته یه شهر دیگه برای کار
کسی که برای خودش خونه زندگی و شغل داشت به یکباره همه چی رو از دست داد و برای به دست آوردن یه لقمه بخور و نمیر آواره این شهر و اون شهره
الانم پسر بزرگش ۱۸ سالشه اونم درسش تموم شده به خاطر نداشتن پول دانشگاه نتونست بره و با باباش رفته سر کار بلکه بتونن پول بیشتری در بیارن
برادرزاده کوچیکم ۱۱ سالشه برای مدرسه رفتنش من و پدرم براش یه سری وسایل و لباس اینا گرفتیم تا این حد اوضاعشون بهم ریخته.
درسته خیلی ها سقط میکنن و ممکنه تو این دنیا زندگیشون تغییری نکنه ولی خب امثال برادر من هم زیادن که زندگیشون بعد از سقط عمدی دگرگون شده