2777
2789

سقط عمدی یا نه؟ چند هفته؟

خدا همان کسی است که برای موسی دریا را شکافت و برای ابراهیم آتش را گلستان کرد،خدای گرانی و قحطی، همان خدای ارزانی و فراوانی است،بندگی کن تا ببینی حتی دریا را هم برایت میشکافد.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چرا این کارو میکنی؟ اگر فکر میکنی اشتباه کردی پس پای اشتباهت وایسا حتی اگر تاوانش سنگین باشه چون اون بچه نباید تقاص اشتباه تورو بده اگر کارت درست بوده پس اصلا این کارو نکن

خدا همان کسی است که برای موسی دریا را شکافت و برای ابراهیم آتش را گلستان کرد،خدای گرانی و قحطی، همان خدای ارزانی و فراوانی است،بندگی کن تا ببینی حتی دریا را هم برایت میشکافد.

چرا این کارو میکنی؟ اگر فکر میکنی اشتباه کردی پس پای اشتباهت وایسا حتی اگر تاوانش سنگین باشه چون اون ...

عزیزم حتما مسئله ای هست . شما هزینه نگهداریشو متقبل میشی؟ شما میتونی جای من بری سرکار یا بچه بزرگ کنی؟شما میتونی ضعف بدن منو خوب کنید؟شما میتونید تضمین کنید که من میتونم مادر خوبی باشم برای بچه و در آینده خوشبخت بشه؟

ن عزیزم این تلقین خودتونه . اون بچه تو شرایط مالی بد بزرگ میشد خوب بود؟

تلقین نیست وقتی دیدم یه ماه بعد کارمم از دست دادم و تا چند سال بعد هیچ کاری گیرم نیومد و بعدش مامانم ناراحتی قلبی گرفت و بعد سرطان کلا خانواده گرم و صمیمیمون از هم پاشید درسته میگی مجبوری ولی جون کسی رو نگیر از کجا معلوم شاید به دنیا اومد شرایطط بهتر شد دختر عمه من دوتا بچه داشت حتی نون نداشتن بخورن گریه میکرد همیشه سومی که ناخواسته شد بخدا زندگیشون از صفر مطلق الان ۹۰ شده خدای بالا سر شاهده

چرا این کارو میکنی؟ اگر فکر میکنی اشتباه کردی پس پای اشتباهت وایسا حتی اگر تاوانش سنگین باشه چون اون ...

چرا باید ی اشتباهیو ادامه بدم که آینده ی نفر دگ در اون دخیله؟

عزیزم حتما مسئله ای هست . شما هزینه نگهداریشو متقبل میشی؟ شما میتونی جای من بری سرکار یا بچه بزرگ کن ...

هیچ کدوم اینایی که میگی درمورد هیچ مادری کسی نمیتونه تضمین کنه هرلحظه ممکنه هزار اتفاق برای ادم بیفته پس هیچکس نباید بچه دار بشه. عزیزم من حق رو بهت میدم که نگران باشی ولی این فکرارو قبل از اینکه باردار بشی میکردی خواهش میکنم این کارو نکن. اگر میتونستم حتما هزینه نگهداری شو میدادم ولی نمیذاشتم این کارو بکنی😔

چرا باید ی اشتباهیو ادامه بدم که آینده ی نفر دگ در اون دخیله؟

آینده ی اون بچه ربطی به اشتباه شما نداره دوست عزیزم. اون راه زندگی خودشو میره من بارها دیدم که پدر و مادری بچه رو حتی سر راه گذاشتن ولی اون بچه آدم حسابی شده