2777
2789
عنوان

سفر داخل شهری😂

66 بازدید | 8 پست

من همونم که چون شرایط سفر رفتن نداشتم با شوهرم قرار گذاشتیم 7 روز تو شهر خودمون جوری رفتار کنیم انگار سفریم😅 و هر روز یه جایی بریم

روز اول رفتیم یه بوستانی تو شهرمون که دریاچه داره،ناهار سمبوسه درست کردم و با دخترمون رفتیم قایق سواری

روز دوم رفتیم یه بوستان مطرح شهرمون و جوج زدیم جاتون خالی... دخترم زود خوابید نتونستم ببرمش شهربازی اون پارک

روز سوم رفتیم یه مکان زیارتی معروف شهرمون

روز چهارم رفتیم یکی از پاساژهای شیک و مطرح شهرمون گشتیم البته که از بس قیمت ها صد برابر بیرون بود به جز یه کش مو و چندتا خوراکی چیزی نخریدیم،ناهار هم قرار بود بریم فست فود اما وقت نشد، شب خودم تو خونه درست کردم کاملا اقتصادی😅

روز پنجم رفتیم باغ پرندگان

روز ششم هم رفتیم یه رستوران که یه خانه تاریخی بود در اصل

و در کمال تعجب روز هفتم خیلی یهویی جور شد اولین سفر دونفرمون بعد از 6 سال رو بریم یکی از شهرای اطراف،و کلا یک روز بود سفرمون...

اینم برای اون چند نفری که گفته بودن نتیجه رو بگو😂

I will always love you❤️💖💗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه قدر خوب و قشنگ به نظرم جالب اومد کارتون بعد ادم همیشه نباید شهر های دیگه بره برای مسافرت شهر خودمون هم بریم بد نیست باور میکنبد من شهر خودم رو وارد نیستم اصلا نمیشناسم کجا به کجا هست با این که شهرمون خیلی کوچیک هم هست شهر ساری تو مازندران هم هست و اصلا هم خوشم نمیاد از شمال

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز

چه قدر خوب و قشنگ به نظرم جالب اومد کارتون بعد ادم همیشه نباید شهر های دیگه بره برای مسافرت شهر خو ...

خب همیشه نه لازم نیست ولی این که تو این 6 سال ازدواجمون بگیه بار هم دوتایی سفر نرفته بودیم جالب نبود

حرفتون درسته در کل

I will always love you❤️💖💗

خب همیشه نه لازم نیست ولی این که تو این 6 سال ازدواجمون بگیه بار هم دوتایی سفر نرفته بودیم جالب نبود ...

اها اره بعد شش سال اره ادم باید بره چندین شهر رو بگرده عیبی نداره خدا بزرگه انشالله دفعه بعدی

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز