2777
2789
عنوان

دردودل ی دختر😭

207 بازدید | 34 پست

بچه ها خیلی دلم گرفته خیلییییی امروز دختر خالم ک همسن منه ازدواج کرده خیلی خوشحال شدم براش واقعا

ولی میدنین من جایی زندگی میکنم ک دخترارو زود شوهر میدن از نظر اونا من خونه موندم 😭خیلی دلم شکس نگاه غمگین مامانم پز دادن خالم رفتن خونشون اهنگ گذاشتن میرقصن دختریم نیستم ک بخوام با پسری بحرفم خیلییی دلم شکسته منی ک از هر نظر ازش سرترم هم قیافه هم موقعیت خانواده بعد اون

از همه خسته شدم از همه طعنه ها نیش کنایه ها ک فک میکنن به خاطر پسرای فامیل ازدواج نمیکنم از همه شووووون😭😭 خواستگارم زیاد دارم ولی جور نمیشه چند روز پیش جهت ی سرگرمی پسش کسی سرکتاب باز کردم گف سنگینی انداختن بختت دلمم نمیخاد برم پیش رم.ال ولی می دونم هرجی هس سر اونه چون زیادی خواب جن و اینا میبینم از طدفیم میخام بردارم بختم باز شه اینا تازه میخاستم جعفز طیار بخونم ک پ ر یود شدم خیلی ناراحتممم از همه ک جوری نگام میکننن اخه مگه دست منه من چیکار کنم خنده غمگین مامانم خنده های از ته دل خالم 😭😭😭😭 من اصلا ازدواجی نیسم ها ولییی جای بدی زندگی میکنممممم یعنی باور نمیکنم شده ارزومم به خاطر مامانم بابام نیش کنایه فامیل

بچه ها چیگار کنم به نظرتون برم پیش کی😭

توروخدا فکر جادو و رمال و این چیزا رو نکن

پیش دعا نویس هم نرو

از خدا بخواه و نماز شب بخون

ایشالله جور میشه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق داری محیط خیلیی تاثیر داره

ولی آخه بنطرت ازدواج بخاطر حرف فامیلت و ناراحتی مادرت میارزه؟؟؟

میتونی احساس خوشبختی کنی

هرجور احساس خوشبختی داری همونطور زندگی کن

مادربزگم همیشه به دخترا میگفت

بشین سنگین

تا بختت بشه رنگین ...

هیچکاری لازم نیست بکنی

هیچ جایی لازم نیست بری

توکل کن بر خدا

فقط و فقط روی خودت و توانمندی هات و مهارت و ورزش و زبان و درس زمان بزار

یهو میبینی همونی میاد خواستگاریت که همیشه میخواستی

شما چند سالتونه

۷جمعه نماز حضرت فاطمه ی زهرا رو بخون نماز دورکعتی هست

رکعت اول بعد از حمد ۱۰۰مرتبه سوره قدر

رکعت دوم بعداز حمد ۱۰۰مرتبه قل هو الله احد

و نماز شب

بعدش زیارت عاشورا ی حق شناس با مراقبش کامل تو گوگل هست هرجا نفهمیدی بپرس میگم بهت

ترک گناه و نماز اول وقت

حق داری محیط خیلیی تاثیر داره ولی آخه بنطرت ازدواج بخاطر حرف فامیلت و ناراحتی مادرت میارزه؟؟؟ میتون ...

دقیقا محیط خیلی فرق میکنه میگم ازدواجی نیسم ولی یه جوری شده زندگیم بعد کنکورم ک فرض کن فکرای ی دهات و دارن من همه جوره تو زندگیم سخت شده اصلا وقتی همه از من کوچیکا ازدواج میکنن ی طعنه کنایه هاییی میزنن دلم میخاد بمیرممم😭

فقط بخاطر حرف مردم و خانواده میخوای ازدواج کنی ؟

فشار روانی که حرف مردم و خانواده وارد کنه بند بند وجودت نابود میشه اون وقت متوجه میشه آدم که آره چاره ای نداره جز تن دادن به ازدواج حتی اگه اونی که میخای نباشه

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷