2777
2789
عنوان

دردودل ی دختر😭

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 34 پست
حالا تو بچه ای من 8 ساله تو این وضعیتم از 18 سالگی تا الان خواستگارم زیاد دارم هیچکدوم بدرد نمیخورن

کتاب باز کردی ببینی بختت و بستن یا ن من ب شدت اعتقاد دارم چن ک یکیو میشناسم چهل سال بختشو بسته بودن کلید انداخته بودن رود برده بود چهل قفل یعنی ادمای نحس زیادی وجود دارن ک باعث بدبخ شدن زندگی میشن من ب شدت ۲ نفر از نزدیکام باهام دشمنن میدونم ی کاری کردن ولی نمیدونم چیکار کنم😭

آره قبول دارم انصافا، مخصوصا اگه بچه اول باشی😅 ولی الان یخورده فرق کرده دیگه کم پیش میاد از این سوا ...

اره دیگه بخای از سنت خارج شی کلا کاری میکنن از جامعه ترد بشی یه سری چارچوب تعیین کردن خفقان آور

مثلا دختر همینکه وارد سن دبیرستان بشه دیگه بهش گیر میدن واسه ازدواج حتی یه سری جاها از دخترای کم سن تر از دبیرستان هم این انتظار رو دارن

برای پسر هم همینطور با معیار دوره خودشون میسنجن که پسر از سربازی میومد ازدواج میکرد الان شرایط خیلی سخت شده برای هم پسر هم دختر کلا نسل ماها هم کمال گرا بزرگ شدیم نمیتونیم با هر شرایطی خودمونو وفق بدیم چه پسر چه دختر

نسل قدیم این کمال گرایی رو نداشتن و انتخاب براشون راحت بود، خلاصه کلام روشنفکری فقط یه شعاره ما هنوز گیر سنت ها هستیم چه بخوایم چه نخوایم

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

کتاب باز کردی ببینی بختت و بستن یا ن من ب شدت اعتقاد دارم چن ک یکیو میشناسم چهل سال بختشو بسته بودن ...

نمیخام به این چیزا باور داشته باشم چون معتقدم آدم وقتی چیزی رو باور کنه بهش قدرت میده که وارد عرصه واقعیت زندگی بشه

تنها قدرت رو خدا میدونم و بس و خدا بخاد میشه

من خودمم سختگیرم بیشتر رو اخلاقیات با هر اخلاقی مچ نمیشم

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

واسه ازدواج مؤثره به بخت بستن اعتقاد داری!؟

نه معتقد نیستم ولی یچیزی اگه فک میکنی بختتو بستن من اینو از زبون یه عالم شنیدم معتبره گفتن گوش دادن سوره بقره و خواندنش هر سحر جادو و بستن بخت و باز میکنه

@molanadehqan

اینو بزن اینستا برات میاره اونجا هست پستش

نمیخام به این چیزا باور داشته باشم چون معتقدم آدم وقتی چیزی رو باور کنه بهش قدرت میده که وارد عرصه و ...

اره واقعا منم اولین امبدم خداس ولی خود خدا گفته با سحر جادو کاری نداره خودتون مراقبت کنید