2777
2789
عنوان

دردودل ی دختر😭

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 34 پست
دقیقا محیط خیلی فرق میکنه میگم ازدواجی نیسم ولی یه جوری شده زندگیم بعد کنکورم ک فرض کن فکرای ی دهات ...

خیلی میفهممت

بخدا خودم مهم نیستم

ولی دلم میخاد مادرم مثه بقیه مادرا لبخند بزنه از ازدواج و سرو سامون گرفتن دخترش

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خیلی میفهممت بخدا خودم مهم نیستم ولی دلم میخاد مادرم مثه بقیه مادرا لبخند بزنه از ازدواج و سرو سامون ...

خیلی بدهههه خیلی الان اومدم اتاق احساس اضافه بودن میکنم خیلیییی دلم شکسته از حرفای همشون

خیلی بدهههه خیلی الان اومدم اتاق احساس اضافه بودن میکنم خیلیییی دلم شکسته از حرفای همشون

حالا تو بچه ای

من 8 ساله تو این وضعیتم

از 18 سالگی تا الان

خواستگارم زیاد دارم هیچکدوم بدرد نمیخورن

کجای کاری صدبرابر یه دختر فشار روی پسراس شاید هنوز بچه ای که تجربه نکردی فشار حرف اطرافیان رو

فشار ازدواج؟؟ نه بابا کسی کاری نداره بستگی به خانواده ام داره. خانواده من تقریبا ولی الان گرونیه همه ترسیدن😅 پسر اگه نکرد میگن خودش نخواسته راستم میگن خب بخواد میره ازدواج میکنه دیگه

فشار ازدواج؟؟ نه بابا کسی کاری نداره بستگی به خانواده ام داره. خانواده من تقریبا ولی الان گرونیه همه ...

آره دیگه هزار تا خاله خال بانجی میان میگن پسرتون مشکلی داره که ازدواج نمیکنه؟

بعدشم ما ایرانی ها خودمون هم بکشیم از شر سنت خلاص نمیشیم الان شاید اینطور بگی بلاخره به سنی میرسی که حرفامو درک کنی

نه اینجوریام نیست تا دختری قبول نکنه با پسری ازدواج کنه پسرهم هزار جا بره شرایطش خوب نباشه مورد قبول واقع نمیشه

آره دیگه هزار تا خاله خال بانجی میان میگن پسرتون مشکلی داره که ازدواج نمیکنه؟بعدشم ما ایرانی ها خودم ...

آره قبول دارم انصافا، مخصوصا اگه بچه اول باشی😅 ولی الان یخورده فرق کرده دیگه کم پیش میاد از این سوالا بپرسن بعد پسرا میرن خونه مجردی میگیرن معمولا. من دیدم طرف نابینا بوده ازدواج کرده آدم بخواد همین فردا میتونه ازدواج کنه من الان بخوام جدی باشم حداقل میتونم راحت نامزد کنم😂. این سنت و فرهنگ هم که میگی واقعاااا قبول دارم.

آره دیگه هزار تا خاله خال بانجی میان میگن پسرتون مشکلی داره که ازدواج نمیکنه؟بعدشم ما ایرانی ها خودم ...

مثلا تو اروپا اگه یک نفر چه پسر چه دختر تا چهل باکره باشه بهش میگن عقب مونده اینجا تو ایران بهش میگن خودنگهدار و سالم😅 فرهنگ و سنت یعنی این😂