2777
2789

جوووونم برات بگه ک من اره از اونا دلم میخواد با مزه

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🤣برسه دستت 😁

فدات

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

بچشم حتما دعا میکنم

دیشب عروسی خوردم ولی باز دلم میخواد

🍻🍷

اوه مای گاد

عصبی ام

استرسی ام

نگرانم زحمتم به باد بره

خستم

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

🍻🍷

اهلش هستی

عصبی اماسترسی امنگرانم زحمتم به باد برهخستم

به خودت مثلث باش

استرس سودی برات نداره یه نفس عمیق بکش

نگران چی؟

انشالله که به باد نمیره چون براش تلاش کردی

خسته نباشیی✨️

به خودت مثلث باش استرس سودی برات نداره یه نفس عمیق بکشنگران چی؟انشالله که به باد نمیره چون براش تلاش ...

نگران نتیجه کنکورم🥲💔

کاش میشد اروم باشم ولی نمیتونم

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!