2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آره نده افلین پسرم😅

پسرت باشم ک باید خیلی چیزا رو دیده باشما خخخخ

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

پسرت باشم ک باید خیلی چیزا رو دیده باشما خخخخ

توادم اینجا نیستی ما اومدیم چندتاچیزمهم یاد بگیریم یابانطراتمون به کسی کمکی کرده باشیم نه اینکه عیاشی کنیم واسه این کارا جاهای دیگه ایم هستاا

توادم اینجا نیستی ما اومدیم چندتاچیزمهم یاد بگیریم یابانطراتمون به کسی کمکی کرده باشیم نه اینکه عیاش ...

منم قصد توهین و بی ادبی نداشتم شما طرز حرف زدنتون درست نبود

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

توادم اینجا نیستی ما اومدیم چندتاچیزمهم یاد بگیریم یابانطراتمون به کسی کمکی کرده باشیم نه اینکه عیاش ...

هرکی با ی چی خوشه نباید ادم توهین یا بی احترامی کنه

هرکی با ی چی خوشه نباید ادم توهین یا بی احترامی کنه

هرکی هم نظرخودشوداره منم نظرموگفتم بعدشم میخوای بااون خوش نباش منم میگم خداروشکرصدتا نوشیدنی داریم دلستربخورهم شیرت زیادمیشه هم خوشمزه اس باهم شیرموز بخورواس بدنتم مفیده یاحتمابایدبوی سگ مرده بدین ناخوش باشین

بگیربشین سرجات من همسن دخترتم واسه همینم احترامتونگه داشتم بابایی من دوسال ازتوبزرکتره

ای جانم

هرکی هم نظرخودشوداره منم نظرموگفتم بعدشم میخوای بااون خوش نباش منم میگم خداروشکرصدتا نوشیدنی داریم د ...

پس برو سره درس ومشقت