چاووشی مدیر عضویت: 1405/06/02 تعداد پست: 2702 عنوان مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 231 پست خب خب خب به یک مشاعره جذاب دیگرر خوش آمدیدددددددددددددبفرمایینن گفته بودین تگ کنمم@ایراندخت27 @one_and_half @پتوووووو @امنه_امینی خودم شروعش میکنمم ادامش با عزیزانهر کسی از ظن خود شد یار مناز درون من نجست اسرار من ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :) 1405/07/01 | 20:15 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چاووشی مدیر استارتر عضویت: 1405/06/02 تعداد پست: 2702 جدی میگی 😂😂😂برد و باخت نداره مشاعره ارییییبیت دوستدارن بود یادم رفتاره همینطوره مزاح کردم ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :)
ایراندخت27 عضویت: 1405/06/05 تعداد پست: 1746 دقیقا شبت بخیر تاپیک زدین تک کن برا ذهن خوبه چشم حتما شب شما هم بخیر هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم
ایراندخت27 عضویت: 1405/06/05 تعداد پست: 1746 تکبیراینکه یک روز مهندس برود در پی شعرسر و سریست که با موی پریشان دارد دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکردجز غم که هـزار آفــرین بر غم باد هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم
ایراندخت27 عضویت: 1405/06/05 تعداد پست: 1746 هعییتو مو میبینی و مجنون پیچش موتو ابرو و او اشارت های ابرو وقتی تو رفته باشی کامل نمیشود عشقبعد از تو تا همیشه این قصه ناتمام است هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم
چاووشی مدیر استارتر عضویت: 1405/06/02 تعداد پست: 2702 دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکردجز غم که هـزار آفــرین بر غم باد در این سرای بی کسی کسی به در نمیزنددر این دشت پر ملال ما پرنده پر نمیزند ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :)
چاووشی مدیر استارتر عضویت: 1405/06/02 تعداد پست: 2702 وقتی تو رفته باشی کامل نمیشود عشقبعد از تو تا همیشه این قصه ناتمام است توانا بود هر که دانا بود ز دانش دل پیر برنا بودهمیننن مونده تو ذهنمم هییییییییی ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :)
ایراندخت27 عضویت: 1405/06/05 تعداد پست: 1746 توانا بود هر که دانا بود ز دانش دل پیر برنا بودهمیننن مونده تو ذهنمم هییییییییی در دیر مغان آمد یارم قدحی در دستمست از می و میخواران از نرگس مستش مست هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم
ایراندخت27 عضویت: 1405/06/05 تعداد پست: 1746 در این سرای بی کسی کسی به در نمیزنددر این دشت پر ملال ما پرنده پر نمیزند دردِ ما را نیست درمان الغیاثهجرِ ما را نیست پایان الغیاث هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم
چاووشی مدیر استارتر عضویت: 1405/06/02 تعداد پست: 2702 دردِ ما را نیست درمان الغیاثهجرِ ما را نیست پایان الغیاث اووو ث ندارمم ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :)
چاووشی مدیر استارتر عضویت: 1405/06/02 تعداد پست: 2702 در دیر مغان آمد یارم قدحی در دستمست از می و میخواران از نرگس مستش مست تدبیر کند بنده و تقدیر نداندتدبیر به تقدیر خداوند چه ماند ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :)
ایراندخت27 عضویت: 1405/06/05 تعداد پست: 1746 تدبیر کند بنده و تقدیر نداندتدبیر به تقدیر خداوند چه ماند دیری است که دلدار پیامی نفرستاد ننوشت سلامی و کلامی نفرستاد هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم
ایراندخت27 عضویت: 1405/06/05 تعداد پست: 1746 اووو ث ندارمم چاووشی جان 😁😁پرچم سفید رو به احتزاز در بیار 🏳️🏳️ هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم
چاووشی مدیر استارتر عضویت: 1405/06/02 تعداد پست: 2702 چاووشی جان 😁😁پرچم سفید رو به احتزاز در بیار 🏳️🏳️ ماکه تسلیممم در برابر شماولی جدی شعر با ث ندیدم ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :)
چاووشی مدیر استارتر عضویت: 1405/06/02 تعداد پست: 2702 دیری است که دلدار پیامی نفرستاد ننوشت سلامی و کلامی نفرستاد به بهههههههدر دیاری که نیست کسی یار کسیکاش یا رب میفتد به کسی کار کسی ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :)
ایراندخت27 عضویت: 1405/06/05 تعداد پست: 1746 ماکه تسلیممم در برابر شماولی جدی شعر با ث ندیدم قربونت برم چرا بود فک کنم هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم