2777
2789
عنوان

مشاعره

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 143 پست
واییی اینوو خیلی دوست دارم ولی حفظ نبودمممسلامممممممممممممم به عزیزدلمممیک شبی مجنون نمازش را شکستبی ...

قابلی نداشت 🩷🩷

دلم فریاد می خواهد ولی در انزوای خویش

چه بی آزار با دیوار نجوا می کنم هر شب

هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به به مرسی ازت الوعده وفا دستمریزاد رسیدی اما چه کنم بند کفن واشدنی نیست

بابا به بههه

اورا بر سر مزار خود میبینم

تنگ است لحد وگرنه می رقصیدم

یاد این افتادمم

ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :)

قابلی نداشت 🩷🩷دلم فریاد می خواهد ولی در انزوای خویش چه بی آزار با دیوار نجوا می کنم هر شب

عالییی

بی تو مهتاب شبی باز از ان کوچه گذشتم

همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم

باختم راستش . اون بیت هم تیر ی تو تاریکی بود گفتم شاید یادت نباشه ولی تقلب نکردم .من باختم بدم باخت ...

😂😂😂

نه این چه حرفیه جناب

برای برد و باخت مشاعره نمی کنیم

برای یه ذره حال خوبه

وگرنه برد و باخت معنایی نداره

خوشحال شدم 🌺

هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

عالیییبی تو مهتاب شبی باز از ان کوچه گذشتمهمه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم

من از بی قدری خار سر دیوار دانستم

که نا کس کس نمی گردد از این بالا نشینی ها

😂😂😂نه این چه حرفیه جناب برای برد و باخت مشاعره نمی کنیم برای یه ذره حال خوبه وگرنه برد و باخت معن ...

این شعر دوست داشتم ترک ما کردی برو هم صحبت اغیار باش

فکر کنم از سعدی رشتتت ادبیاته

داخل تایپیک های فیزیولژیک بانوان محترم شرکت نمیکنم . ادم هر چه قدر به خداوند نزدیک بشه از شیطان دور میشه و برعکس. انجام ندادن واجبات و ترک نکردن محرمات به شیطان نزدیکت کرده .دوره زمونه ای شده ادمای مذهبی هم داره اوضاعشون خراب میشه مگ. خدا کمک کنه.........وای به حال کسانی که حکم خدا که شامل انجام واجبات و ترک محرمات هست انجام ندن .......

بابا به بهههاورا بر سر مزار خود میبینمتنگ است لحد وگرنه می رقصیدمیاد این افتادمم

ما را شکستگی به نهایت رسیده است

چندان شکسته ایم که نتوان دگر شکست

این شعر دوست داشتم ترک ما کردی برو هم صحبت اغیار باشفکر کنم از سعدی رشتتت ادبیاته

شاعرش رو خاطرم نیست حقیقتا

ولی بسیار زیباست

جای تو خالی 😂😂😂

اره واقعااا رفتم دیدممم هعییییییییییی

تازه یه بارم جای دیگه بیت تکراری گفته بودددنicon تو جلوترر برده بودیی

من از بی قدری خار سر دیوار دانستم که نا کس کس نمی گردد از این بالا نشینی ها

تکبیر

اینکه یک روز مهندس برود در پی شعر

سر و سریست که با موی پریشان دارد

شاعرش رو خاطرم نیست حقیقتا ولی بسیار زیباست

دقیقا شبت بخیر تاپیک زدین تک کن برا ذهن خوبه

داخل تایپیک های فیزیولژیک بانوان محترم شرکت نمیکنم . ادم هر چه قدر به خداوند نزدیک بشه از شیطان دور میشه و برعکس. انجام ندادن واجبات و ترک نکردن محرمات به شیطان نزدیکت کرده .دوره زمونه ای شده ادمای مذهبی هم داره اوضاعشون خراب میشه مگ. خدا کمک کنه.........وای به حال کسانی که حکم خدا که شامل انجام واجبات و ترک محرمات هست انجام ندن .......

اره واقعااا رفتم دیدممم هعییییییییییی تازه یه بارم جای دیگه بیت تکراری گفته بودددن تو جلوترر برده ...

جدی میگی

😂😂😂

برد و باخت نداره مشاعره

ما را شکستگی به نهایت رسیده است چندان شکسته ایم که نتوان دگر شکست

هعیی

تو مو میبینی و مجنون پیچش مو

تو ابرو و او اشارت های ابرو